3kg priaugau, bet dar 2kg minuse

zibute1111 parašė:
Aš irgi valgau viską
Vis patikrinu, tai nuo maisto tik kartą pakilęs buvo kaip čipsų valgiau
O kuo jus tikrinate, idomu butu ir man pasitikrinti nes per saldumynus tai gerai prasieinu😅
As apie 4 gal priaugau,net tiksliai nzn.namie svarstykles rodo viena,o ligoninej kitka. Tai ligoninej per pirma apziura uzrase +5 bet tikraj netikiu kad tiek gali but,nes tik pilvukas ciut islindo.o namie rodo +3.8 .tai labiau linkus tiket savo elektroninem svarstyklem nei ligonines paprastom 😁
Ginger parašė:
As apie 4 gal priaugau,net tiksliai nzn.namie svarstykles rodo viena,o ligoninej kitka. Tai ligoninej per pirma apziura uzrase +5 bet tikraj netikiu kad tiek gali b…
Manes dar niekas niekur nesvere🤭 pati pasisveriu kai reik pildyti i lentele.
Noriu apie voneles padiskutuoti. Tos kurios turit vonias, mazylius maudysite vonelese, ar voniose plius tas gultukas? Nu negaliu apsisprest kaip geriau. Pazistami vis sako, kad su vonelem apsikrausi namus (gyvenam bute) maudyai joje max 2men. Nu nebezinau kaip geriau daryt
_Jol parašė:
Noriu apie voneles padiskutuoti. Tos kurios turit vonias, mazylius maudysite vonelese, ar voniose plius tas gultukas? Nu negaliu apsisprest kaip geriau. Pazistami …
Vonios neturiu,tai pirksiu vonele.bet jei tureciau vonia,naudociausi vonia su spec gultuku
Pirksim vonele man kažkaip maudyti joje patogiau leliuką. Ypatingai pirmąsias savaites po gimdymo kol kūnas atsistatinėja idealu isvis tureti kur vystymo stale yra ta vonelė. Paskui jau maudysime vonoje ir vaikutis bus paaugęs nebus taip baisu 🙈 2-3 men pirmagimis gulėjo jau plačiai mūsų vonioje ir kai žuviukas davėsi rankytem kojytem😀
Mazutulka parašė:
O kuo jus tikrinate, idomu butu ir man pasitikrinti nes per saldumynus tai gerai prasieinu😅
Man aparaciuka išrašę, bet kiek žinau nedaug jis ir tekainuoja,