ulaluna parašė:
Sveikos, kur pirkote naktinius/marškinius gimdymui? Nesinori labai investuoti, bet kažkaip niekur kažko tokio atsegamo nerandu...🤷🏼♀️
O kartais neduoda ligoninej? kiek paklausinejau draugiu visom dave
ulaluna parašė:
Sveikos, kur pirkote naktinius/marškinius gimdymui? Nesinori labai investuoti, bet kažkaip niekur kažko tokio atsegamo nerandu...🤷🏼♀️
O kartais neduoda ligoninej? kiek paklausinejau draugiu visom dave
dovais parašė:
O kartais neduoda ligoninej?kiek paklausinejau draugiu visom dave
![]()
Man akušerė sake turėti vienus marškinius/naktinius i gimdykla ir dar vienus naktinius i palata tokius pat, prasegamus🤷🏼♀️
ulaluna parašė:
Man akušerė sake turėti vienus marškinius/naktinius i gimdykla ir dar vienus naktinius i palata tokius pat, prasegamus🤷🏼♀️
Reikes ir man paklausti,turbut visur skirtingai.
ulaluna parašė:
Klaipėdoje duoda.
TylusLaukimas parašė:
Visi troškiniai buvo su kopūstais, pupelėm ir padažu, nuo ko man pačiai pilvą pūtė. Porcijos buvo - 2 šaukštai troškinio (tai realiai 3 maži gabaliukai mėsos plauki…
extrapower parašė:
Kaip įtariu nelabai kas ir valgoma... nebent neblogai išaklti reikia... 🙈
extrapower parašė:
Sveikos, įkėliau foto iš ligoninės meniu ir truputį pakomentuosiu..
Tai nėra blogas ar neskanus maistas!
Su maistu yra viskas gerai, jis skanus ir visa kita, bet?! Kaip ir minėjo kita mamytė, tai nėra nėščios ar pagimdžiusios moters maistas.
(beja, pačiai man buvo pritaikyta dieta ir paskirtas kitas mitybos racionas, dėl pastovaus vėmimo, plius aš negaliu valgyti pieno produktų, nes netoliaruoju laktozės ir man pieno produktai veikia kaip klyzma 😄
Vakarienei man atnešdavo bulvių plokštainį su grietine ir mėsa viduje... Na žodžiu, daug nesiplėsiu, nors tikrai būtų kur...
🙂
Kas liečia kitą temą, kad vyras ar mama, ar kažkas jums viską atneš, čia ir turėkit omenyje, kad gali atnešti vyras daiktus ryte, o jums į palatą jie bus pristatyti vakare...sakau iš patirties, sėdėjau visa diena be vandens. Vyras atnešė bananų, dziuvesiu, paprastų uzkandziu, grikių košės ir vandens, man jie į palatą buvo atnesti apie 20h vakaro, nors kai tik ateidavo personalas aš vis klausdavau ar dar nėra, ir atsakydavo kad jokių daiktų niekas neperdavė..
🙂
Ir taip, nereikia prisikrauti lagaminų, bet manau, kad reiktų būti pasiruošus, bent kokiam scenarijui, juo labiau, kai dabar tokia situacija med įstaigose. 😉
PlanuojamKudiki parašė:
Kaip įtariu nelabai kas ir valgoma... nebent neblogai išaklti reikia... 🙈
Pusryčiai būdavo apie 8h,paskui užkandis apie 11,30 pvz jogurtas arba obuolys, tada 13h pietus, vakarienė apie 16:45 - 17h ir pavakarei apie 19h pvz( juostele) toks sausainis arba baronku pora.
Manau, kad tikrai galėtų būti geriau ypač dėl 3 šaukštų košės arba sriubos, kurios reikia besilaukiančiai arba jau susilaukus vaikelio. 🙂
extrapower parašė:
Čia dar pusė velnio. Mane labiausiai užmušdavo - kopūstai, morkos ir pupelės visur! Aš ir ne nėštumo metu tiek suvalgiusi atsidurčiau wc su problemomis
Kas man labiausiai užstrigo, kad pamaitinus mažylį, užeidavo toooks troškulys ir alkis, lyg savaitę nieko nevalgius ir negėrus, net iki silpnumo. Tai patariu visoms kažką turėti iš užkandžių (batonėliai, sausainiai) ir gėrimų!
Mergina159 parašė:
Ligoninese maistas nera pritaikytas ne tik kad pagimdziusioms, bet aplamai.. iš asmenines patirties galiu pasakyti, kad žmogus buvo po apendicito operacijos o jam a…
Santariskese gulejau po apendicito, pirmas dvi paras gavau tik trinta maistą ir negalėjau skustis. Taip pat esu gulėjusi ir gastro skyriuje, ten buvo taikoma stipri dieta, tai viskas buvo pagal normas. As net nzn, gal man tiesiog psiseka, arba kad ir kaip bebutu, nesitikiu baisau stebuklo. Visad patiekdavo tvarkingai, estetiškai. Va kur pamenu baisu buvo, tai žveryne infekcineje, ten tikrai baisiai😆
Loreta199 parašė:
Sveika nemanau kad bus šalta vaiku skiriuje as pajemau tik šaustiniukius, bodziukus dar kelnyčiu.
Emiau komplektukus bodziukas/sliaustukas silta kiek pamenu ligonineje, man praita kart daktare net pirstiniu neleido det😆 o vilnones kojnytes ir kurį laiką dėjau, tai paskuj gavau velniu nuo seimos daktares, kam vaikui kojas sutinu😆
dovais parašė:
O kartais neduoda ligoninej?kiek paklausinejau draugiu visom dave
![]()
Duoda, bet ir pirmu ir antru kartu savo pirkau, daug smagiau su savo but
extrapower parašė:
Na cia prastokai🙄