Tukiuke parašė:
Sveiki as visa nestuma su tuo kovoju tiesiog gimda susitraukineja daznai kaip kurioms taip buna israse magni diasporal ir geriu baisu skaiciuoju dienas kiek momentu…
Man baisu. As kai pavaikstau biski, is karto kietas pasidaro.
Tukiuke parašė:
Sveiki as visa nestuma su tuo kovoju tiesiog gimda susitraukineja daznai kaip kurioms taip buna israse magni diasporal ir geriu baisu skaiciuoju dienas kiek momentu…
santaakosteckaite parašė:
Man irgi taip buna negaliu dauk vaikscioti max 5000zingsniu arba jeigu namuose kazka pasitvarkau paskui ir skauda ir traukia tai jau zinau kiek kad nepersistengt o pradzioje nestumo isvis vos ne gulimas rezimas buvo du kartus ligoninej tekp paguleti bet jus nueikit pas gine vistiek israsys magnio apziurees bus ramiau
santaakosteckaite parašė:
Sveiki. Norejau pasidometi. Ar tra normalu, kad pilvas kietas buna? Jau pora dienu man taip.
Taip, normalu. Gimda ruošiasi gimdymui. Jums dar vėlai atsirado kietėjimas gimdos, daug kam jau nuo 2 trimestro būna.
Netrukus gali ir paruošiamieji sąrėmiai atsirasti.
TylusLaukimas parašė:
Taip, normalu. Gimda ruošiasi gimdymui. Jums dar vėlai atsirado kietėjimas gimdos, daug kam jau nuo 2 trimestro būna.
Pritariu taip tikrai turejau paruosiamuosius jau 20 sav. Tai ten biski baisiau 😔
@laiminga parašė:
Sveikos, sakykite, kai gavote paskaičiavimus iš sodros dėl motinystės išmokos, ar atskaičiuos dar kažkokį procentą nuo tos sumos?
man atsiskaiciavo nuo dekretiniu sumos 600 euru
Tukiuke parašė:
Man labai kieteja nuo sedejimo darbe, jei laisva tada to kietejimi maziau. Reikia judet daugiau, magnio pagert(padeda) ir laukti tos pabaigos😅😀
Mazutulka parašė:
Man labai kieteja nuo sedejimo darbe, jei laisva tada to kietejimi maziau. Reikia judet daugiau, magnio pagert(padeda) ir laukti tos pabaigos😅😀
Su magniu nėštumo pabaigoje reiktų atsargiai. Pasikonsultuokite su gydytoja. Aš su pirmais vaikais tiek magnio gėriau (nes vis bijojau anksčiau laiko pagimdyti), kad po to skatinti teko, kai jau gerokai virš termino buvo ir nieko nevyko. Šį nėštumą kartkartėmis, kai paspazmuodavo išgerdavau, bet dabar jau nebegeriu, nenoriu vėl prisižaisti. Jeinkietėja ar spazmus, stengiuosi daugiau pailsėti, pagulinėti.
Mazutulka parašė:
Magnis iki 36 sav. tik😉