Rasvyda parašė:
Sveikos,mamytės, mes vakar gimėm 3430kg ir 52cm mergytė, 38 savaitę. Nuo penktadienio gulėjau ligoninėje, nes buvo kaklelio atsidarymas 3-4cm ir niekas namo nebeišl…
Sveikinikai 🌹🌹🌹 aukit sveikuciai
Rasvyda parašė:
Sveikos,mamytės, mes vakar gimėm 3430kg ir 52cm mergytė, 38 savaitę. Nuo penktadienio gulėjau ligoninėje, nes buvo kaklelio atsidarymas 3-4cm ir niekas namo nebeišl…
Sveikinikai 🌹🌹🌹 aukit sveikuciai
maria.nina parašė:
Tai ką merginos,maniškis vis dėl to Lapkritinukas ,gimė 37.6 d. ;)
Sveikinimai🌹🌹
maria.nina parašė:
Tai ką merginos,maniškis vis dėl to Lapkritinukas ,gimė 37.6 d. ;)
Sveikinimai🌺
Gruodinukas1 parašė:
Sveikos. Gal kam aktualu, kas planuoja gimdyti Klaipėdos gimdymo namuose. Šiandien skambinau į gimdymo namus pasiteirauti, dėl vyrų dalyvavimo gimdyme, tai sulaukia…
Ta prasme, supratot, kad ju nebeileis tikrai ar ne?
Jankjust parašė:
Ta prasme, supratot, kad ju nebeileis tikrai ar ne?
Neįleidžia. Pasakė, kad daugėjant covid atvejų nėra galimybės leisti vyrų kartu, kad testai covid nepatikimi ir pan. Likau nesupratus, nes kai dalyvavau nuotolinėje paskaitoje apie gimdymą, kurią vedė darbuotoja iš Klaipėdos gimdymo namų, sakė, jog vyrai gali dalyvauti gimdyme. Tad, kad ir kiek šiandien visokių alternatyvų bandžiau ieškoti ir klausinėti, atsakymas buvo toks pats - vyrai gimdyme nepageidaujami...
Greta.st parašė:
O gal kas žinot apie situaciją Šiauliuose? Kaio ten su vyrais? Gal kas pasikeitė?
Man ir idomu kaip ten siauluose 🤗
Su Klaipėda seniai nusivyliau, gal Kretingoj būtų palankiau, pasidomėkite. Aš visgi galvoju vykti į Kauno Krikščioniškus...iš klaip... nes ten kazkaip palankiau į viską žiūri, galite paskambinti pasiteirauti iš anksto kas ir kaip.. o klaip jau nuo sovietmecio nelabai kas pasikeite ir nenori keistis :/
Viledo555 parašė:
Su Klaipėda seniai nusivyliau, gal Kretingoj būtų palankiau, pasidomėkite. Aš visgi galvoju vykti į Kauno Krikščioniškus...iš klaip... nes ten kazkaip palankiau į v…
Neseniai kazkuriame formume merginos dalijosi, kad Krikscioniski gimdymo namai buvo labai uzpildyti ir siunte i Mazyli. Kiek zinau, reikia butinai pasiskambinti pries vaziuojant ar priims