almike88 parašė:
Sveikinimai🙂 o tai kodėl jumis laiko taip ilgai?
Nes tyrimus atlikineja kaip ankstuko kasdiena vis kitokie tyrimai viska gerai issziuri kaip ir norisi greiciau namucio bet kartu ir dziaugiuosi kad viska apziures 👌😊
almike88 parašė:
Sveikinimai🙂 o tai kodėl jumis laiko taip ilgai?
Nes tyrimus atlikineja kaip ankstuko kasdiena vis kitokie tyrimai viska gerai issziuri kaip ir norisi greiciau namucio bet kartu ir dziaugiuosi kad viska apziures 👌😊
Tukiuke parašė:
Nes tyrimus atlikineja kaip ankstuko kasdiena vis kitokie tyrimai viska gerai issziuri kaip ir norisi greiciau namucio bet kartu ir dziaugiuosi kad viska apziures 👌…
Tikiu kad norisi namučio🙂 gerai gerai kad apžiūri🙂
Maila123 parašė:
Sveikos, siandien buvau echo, sake vandenu kiekis padidejes, gal kam taip buvo? Sunerimau😟
Man nuo 31 savaites padidėjo, dėl to stebi dažniau ,į perenatalini važiuoju kas dvi savaites. Norma iki 25, pas mane dabar 28. Vaikui yra daugiau vietos dėl to jo padėtis nuolat keičiasi , sunkiau įstatyti galvyte į reikiama padeti, pas mane dažniausia skersai guli. Gresia apsukimas, jei nepavyks CP.
Maila123 parašė:
Sveikos, siandien buvau echo, sake vandenu kiekis padidejes, gal kam taip buvo? Sunerimau😟
Man irgi šiandien buvo scanas, tai irgi sake kad vandenu padidejimas yra, tai paėmė krauja ištirti dėl gliukozės vel.
jurate_28 parašė:
Na mamytes mes jau čia. Po mažiau nei paros. Ir po CP mes jau čia.. 4kg040gr 57cm tikro dziaugsmo tyros laimes ❤️ 7dienom per anksti 😊 o pirmoji 7 dienas vėlavo 😊 s…
Sveikinimai! Didelė mergina gimė!