Ausra 26 parašė:
Visa diena galva skauda gal kuri patartumet ka daryt ?
Aš tai tiesiog kenčiu(kompresą dedu, masažuoju galvą) ir visą laiką taip dariau, nes nenorėjau kažkaip gerti vaistų. O kas neiškenčia tai žinau tikrai vaistų išgeria😊
Ausra 26 parašė:
Aš tai tiesiog kenčiu(kompresą dedu, masažuoju galvą) ir visą laiką taip dariau, nes nenorėjau kažkaip gerti vaistų. O kas neiškenčia tai žinau tikrai vaistų išgeria😊
Ausra 26 parašė:
Jeigu labai skauda, tai galima paracetamolio arba ibubrofeno.
Man šiandien teplioja tai rudu, tai rusvu, tokios lyg gleivės su krauju, bet negsusiai. Tai ir nežinau ar kamštis šalinasi, ar kas negerai 😣 terminas dar ne taip greit gruodžio 25, bijau anksčiau nepagimdyt 😐
Ausra 26 parašė:
Isgert paracetamolio ir nekankint saves.
aviniuke parašė:
Man siandien tepliojimas buvo toks rausvas bet tik ryte tai sake kad kaklelis trumpet gali ir po truputi salintis kamstis. Ar vaikucio judesiai yra geri?
Mazutulka parašė:
Man siandien tepliojimas buvo toks rausvas bet tik ryte tai sake kad kaklelis trumpet gali ir po truputi salintis kamstis. Ar vaikucio judesiai yra geri?
Dienom visad retesni, vakarais prieš miegą duodas, tai žiūrėsiu..
Ausra 26 parašė:
Sveiki kaip jauciates ? Mano terminas gruodzio 2d bet vis dar nieko 🤔
As taip ir nežinau tiksliaus termino. Nes 3 datas turiu. Bet sunku jau, maudžia pilva, skauda viską jau.
santaakosteckaite parašė:
As taip ir nežinau tiksliaus termino. Nes 3 datas turiu. Bet sunku jau, maudžia pilva, skauda viską jau.
Man tai nei kamstis neisejo tik pamaudzia pilvo apacia
Mazutulka parašė:
Isgert paracetamolio ir nekankint saves.
Puse tabletes isgerau pastebejau kad spaudimas buvo sukiles kur niekad nekildavo ir lik pikint pradejo
aviniuke parašė:
Mano taip pat terminas 25d. Bet kartais tokie skausmai užeina, kad net prisėdu. Ryt eisiu į echoskopija, kadangi lankausi pas akušerę ir jį neturi galimybės pažiūrėt.
Ligita20 parašė:
Mano taip pat terminas 25d. Bet kartais tokie skausmai užeina, kad net prisėdu. Ryt eisiu į echoskopija, kadangi lankausi pas akušerę ir jį neturi galimybės pažiūrė…
Man dursto, spėju vaikas žemai ir remiasi galvyte į ten kažkur žemai, tai kartais taip auduria lyg kas su peiliu durtų 😳