almike88 parašė:
Kaip jums mamytės sekasi mano mažylis vis nori su papu užmigt valgo pakeliu atrūgt ir nebemiega. Atruginus bandau duot tutuka neima nupirkau net kita ir vistiek. Ja…
Aš nevisada atrūginu. Jeigu užmiega nežadinu.
almike88 parašė:
Kaip jums mamytės sekasi mano mažylis vis nori su papu užmigt valgo pakeliu atrūgt ir nebemiega. Atruginus bandau duot tutuka neima nupirkau net kita ir vistiek. Ja…
Svajonės besiekiant parašė:
Man visi ausis išūžė kad reikia būtinai o man neišeina o jis man tik taip užmiega isikandęs. O paskui neskauda pilvuko jum?
almike88 parašė:
Man visi ausis išūžė kad reikia būtinai o man neišeina o jis man tik taip užmiega isikandęs. O paskui neskauda pilvuko jum?
Kartais būna, bet jeigu pradeda verkti, tada panešioju, pilvelį paglostau ir vėl užmiega arba dar pamaitinu. Nepajutau didelio skirtumo ar atrūgintas ar ne.
Visaip būna, bet miegančio stengiuosi neprižadint.
Bet guldau visad šoniuku, nes atpila dažnai. Ir tai dažniausiai tada kai bandau atruginti, nešioju. Gal tada jam kas susiplaka.
Kiekvienam skirtingai. Bandykit vienaip kitaip ir tikrai rasit kaip jums geriausia.
Svajonės besiekiant parašė:
Kartais būna, bet jeigu pradeda verkti, tada panešioju, pilvelį paglostau ir vėl užmiega arba dar pamaitinu. Nepajutau didelio skirtumo ar atrūgintas ar ne.
Aš irgi guldau šoniuku nes irgi atpilinėja. Jei pradeda būt neramus aš irgi tada panešioju paguldau ant krutinės tik tada nusiramina. Man kas antra diena jis tik tuštinas vat vakar išsituštino paliko ramesnis. Daktarė sakė normalu kad ne kasdien
almike88 parašė:
Aš irgi guldau šoniuku nes irgi atpilinėja. Jei pradeda būt neramus aš irgi tada panešioju paguldau ant krutinės tik tada nusiramina. Man kas antra diena jis tik tu…
Jei pati maitinat, tai tikrai normalu, kad ne kasdien tuštinasi. Aš ir ne visada mažę imu,kad atrūgtų, nes išsibudina, tai kai muistosi labai tai ir paiimu tada tikrai stengiuosi imti kuo mažiau į galvą visus tuos patarimus
Rasvyda parašė:
Jei pati maitinat, tai tikrai normalu, kad ne kasdien tuštinasi. Aš ir ne visada mažę imu,kad atrūgtų, nes išsibudina, tai kai muistosi labai tai ir paiimu tada :bi…
Tai vat kai užmiega valgydamas ir pradeda muistytis tada ir aš paimu atruginu bet ir vėl nori papo ir vistiek su juo užiega🙂 man kitaip neišeina kad ir kaip besistengčiau tik galvoju paklausiu čia ar nedarau mažiukui blogiau neatruginus🙂
almike88 parašė:
Tai vat kai užmiega valgydamas ir pradeda muistytis tada ir aš paimu atruginu bet ir vėl nori papo ir vistiek su juo užiega🙂 man kitaip neišeina kad ir kaip besiste…
Ir duokit krūtinę, maitinkit kiek nori 😉 praaugs ir susidėlios truputį tas režimas.
Rasvyda parašė:
Ir duokit krūtinę, maitinkit kiek nori 😉 praaugs ir susidėlios truputį tas režimas.
Tai vat duodu tegu valgo net kai svėrėmės seselė stebėjos kiek mes daug priaugom🤭
almike88 parašė:
Tai vat duodu tegu valgo net kai svėrėmės seselė stebėjos kiek mes daug priaugom🤭
Mūsų sesutė ir stebėjosi kad kokie dideli žandai😁😁