vironika parašė:
Mane ziurejo lygiai taip pat kaip jus parasete. Siandien 12 sav , tai rytoj jau laukia manes echoskopas
Kaip smagu🥰 lauksim žinių kaip sekėsi 🥰
vironika parašė:
Mane ziurejo lygiai taip pat kaip jus parasete. Siandien 12 sav , tai rytoj jau laukia manes echoskopas
Merginos ar kažkam buvo tepimas 8a nestumo savaitę? Pasisiojus ant popierio liko kraujo ar tai tepimas... Daugiau kaip ir nebėra... Paskambinau i poliklinika dave numerį kitą paskambinti, kur atsako visus klausymus del ankstaus nėštumo. (Gyvenu UK). Neatsiliepia tik balso paštą duoda palikti... Prašau nuraminkit, ar čia nieko tokio ❤️
Dovar parašė:
Butinai parasysiu. Tikiuosi ir nuotraukyte pavyks gauti 😍
Sveikos, pas mane 7 savaite. Jau keli metai gyvenu Vilniuj, bet taip ir nesu prisiregistravus prie jokios gydymo istaigos. Gal kasnors rekomenduotu ir poliklinika ir kur nestuma priziuretu? Pirma echoskopa vaziavau i savo miesta darytis, bet neprivazinesiu kaskart po 100 km...
Grazina386 parašė:
Merginos ar kažkam buvo tepimas 8a nestumo savaitę? Pasisiojus ant popierio liko kraujo ar tai tepimas... Daugiau kaip ir nebėra... Paskambinau i poliklinika dave n…
Palikit balso zinute su savo numeriu, turetu perskambinti isklause 😊
Mylimukų mama parašė:
Palikit balso zinute su savo numeriu, turetu perskambinti isklause 😊
Jie iki 4 tik dirba... Tai jau užsidarę ir tik rytoj paskambins...
Svaja123 parašė:
Sveikos, pas mane 7 savaite. Jau keli metai gyvenu Vilniuj, bet taip ir nesu prisiregistravus prie jokios gydymo istaigos. Gal kasnors rekomenduotu ir poliklinika i…
Tai pagal rajona, kuriame gyvenate paieskokite atsiliepimu, kur geriausia. Kai gims kudikis ir ji kazkur reikes registruoti. Tai gal ir i tai verta atsizvelgti.
Man asmeniskai tiek valstybines, tiek privacios ginekologes-akuseres pasitaike geros ir malonios. Tai tikrai nesakyciau, kad tik privaciai geriausia.
Grazina386 parašė:
Merginos ar kažkam buvo tepimas 8a nestumo savaitę? Pasisiojus ant popierio liko kraujo ar tai tepimas... Daugiau kaip ir nebėra... Paskambinau i poliklinika dave n…
Ar šviežias kraujas, ar ne?
akita parašė:
Ar šviežias kraujas, ar ne?
Neryškus toks, ruzavos spalvos sakyčiau...
Grazina386 parašė:
Neryškus toks, ruzavos spalvos sakyčiau...
Geriau vykit i priimamaji pasitikrint.. As nelaukciau..