Pas mane jis nera didelis, bet yra 🤔 tai atrodau tiesiog irgi kaip gerai pavalgius 🙂🙄

Arkauskaitė parašė:
O jums pilvas matosi jau toks, kad atrodot nescios? As 15toj savaitej, tai nieks nezino kad nescia, bet pilvas issiputes virsuj, ne apacioj, atrodau tiesiog storule…
Pas mane toks geras jau yra, bet cia greiciausiai del to, kad trecias vaikiukas (arba du 😄). Jei laukiates pirma karta tai veliau pilvukas pasirodys palyginus su nestukem, kurioms nestumas ne pirmas 😊
Aciu visoms nuraminot! Tiesa dar del viduriavimo noriu pasiteirayt gal kuriai taip buvo ar man cia vienai.. Viduriuoju visada ryte Po viena du kartais buna diena viena kita kad isvis nieko (labai retai).. kraujas geras, slapime liaukocitu biski padideja net sake viskas gerai nesuprantu gal kazkur kitur problemos ieskot ar nepergyvent? Nu man beveik visa nestuma taip:((((((
dm123 parašė:
Aciu visoms nuraminot! Tiesa dar del viduriavimo noriu pasiteirayt gal kuriai taip buvo ar man cia vienai.. Viduriuoju visada ryte Po viena du kartais buna diena vi…
Gal valgot daug produktu kurie skystina? 😊
Gretulyte12 parašė:
Sveikos mergaites mum 13 savaite kaip jums su pilvo skausmais buvo?Man skauda atrodo toks jausmas kaip per menesines būdavo.
Skaudejo ir man taip pat, buvo 12 sav. + kelios dienos, ir gan stipriai, net i priimamaji buvau nuvykus, bet apziurejo ir sake viskas tvarkoje skaudejo kokias tris dienas, bet isgulejau as jas ir viskas, jau nebeskauda 😊👍
Gretulyte12 parašė:
Sveikos mergaites mum 13 savaite kaip jums su pilvo skausmais buvo?Man skauda atrodo toks jausmas kaip per menesines būdavo.
Man panasiai pamaudzia...
Burburbuoleee parašė:
Man panasiai pamaudzia...
Ir ką darote?
Burburbuoleee parašė:
Nieko. Gydytoja nieko nepasake del to..
Man nėra kad isvien skauda paspasmuoja ir viskas