2020 metų kovinukų tėvelių susibūrimo vieta

2020 metų kovinukų tėvelių susibūrimo vieta
Pikta širšė parašė:
O ne, o ne, tik ne tai. . Tikuosi nepatvirtinta info ir kažkas netaip kažką suprato![]()
Tai nepanikuokim. Svarbiausia sveiki mazyliai !
Pikta širšė parašė:
O ne, o ne, tik ne tai. . Tikuosi nepatvirtinta info ir kažkas netaip kažką suprato![]()
Man sake šiai dienai situacija tokia. Kasdien gali keistis viskas. Tai prieš važiuojant galima pasiskambint. Nes VGN ir AGN kol kas jokio karantino nera. Tai nors ir labai norejau gimdyt santariskese, bet kadangi turiu galimybe rinktis, gimdysiu greiciausiai VGN. 😏
Airaaa parašė:
Man sake šiai dienai situacija tokia. Kasdien gali keistis viskas. Tai prieš važiuojant galima pasiskambint. Nes VGN ir AGN kol kas jokio karantino nera. Tai nors i…
Ryt paklausiu Agn kaip tik kokia situacija pas juos, nes lankysiuos kaip tik.
Hope2222 parašė:
Parasykit, nes as irgi ten planuoju ;) aciu
Hope2222 parašė:
Visus leidžia šiai dienai🤷♀️
Airaaa parašė:
Man sake šiai dienai situacija tokia. Kasdien gali keistis viskas. Tai prieš važiuojant galima pasiskambint. Nes VGN ir AGN kol kas jokio karantino nera. Tai nors i…
siandien Antakalnyje irgi ruosiesi karantinui. Kabino lenteles su nurodymais, lenteles su zodziu "Izoliatorius". Tai gali buti kad visur bus tokia tvarka ziauru! Pakomentavo, kad gavo is auksciau nurodymus pasiruosti!
Kazkoks ispustas burbulas del to viruso 🙈
BonBonBon parašė:
Sveikos. Buvau šiandien Santariskese. Ženklai sudėti, kad lankytojų neįleidžia, po kiekvieno paciento dezinfekuoja kabinetus (žinoma dėl savo saugumo gydytojai taip…
Pries 3 savaites gimde drauge Santarose, ir tada jau buvo zenklai, tik tada vaiku neileido, o vyrus i gimdykla ir palata leido.