MMMiracle parašė:
VGN pries savaite gimdziau, dar gulejau savaite. Jauciausi ne itin saugiai. Nors privaloma personalui vaiksciot su kaukem, kepurem ir pirstinem, bet vakare ir nakt…
O kaip šiaip ten praėjo gimdymas? Ar personalas paslaugus?
MMMiracle parašė:
VGN pries savaite gimdziau, dar gulejau savaite. Jauciausi ne itin saugiai. Nors privaloma personalui vaiksciot su kaukem, kepurem ir pirstinem, bet vakare ir nakt…
MMMiracle parašė:
Jo as irgi pries savaite su virsum gimdziau VgN tai tikrai jokiu apsaugu, nei vieno nemaciau su kauke, net ta moteris kuri siuntinius perduoda prie langelio buvo be kaukes. Grindis plove 1 karta, temp matavo 2 kartus. Siaip personalas tikrai paslaugus, tik matosi labai daug zmoniu tai nespeja. Kadangi man 3 vaikas tai daug klausimu neturejau. Koridoriais vaikscioti galima, bet susiburti ir bendrauti neleidzia. Tai tiek bendrai man viskas patiko, bet svaros prasme labiau patiko Santariskes kur pries tai gimdziau, bet VGN uz naturalu gimdyma kas mane ir papirko
wilmaa parašė:
Sveikos,gal buvo kuriai is jusu toks berimas kudikeliui?
pAnašus pas mus irgi ant kaktytės,spėju,kad viena iš pereinamų būklių,tai nereaguoju kol kas
wilmaa parašė:
Sveikos,gal buvo kuriai is jusu toks berimas kudikeliui?
Pas mano pupa irgi taip pat
Solona parašė:
Sveikos, gal galėtų mamytės, kurios neseniai gimdė Vilniuje, pasidalinti patirtimi - kokių apsaugos priemonių imamasi Santarose/VGN/Antakalnyje, ar personalas su ka…
Antakalnyje kai gimdziau tik priemime buvo su kaukemis. Bet kai buvau uzsukusi del siuliu istraukimo, jau kitas reikalas - visi su kaukem, ileidzia tik jei nekarsciuoji, zodziu apsauga belen kokia. Palata vale kasdien, koridoriais niekas nevaiksciojo, patalyne irgi pakeite, kol buvau. Gydytoja sake, kad bendrose palatose gulde visas po viena del saugumo, o as privacia pasiemiau.
ciobrelis parašė:
Personalas salyginai malonus, visokiu aisku pasitaike personu, bet as neturejau dideliu lukesciu, o ir pagalbos man nereikejo jau su vaikeliu, tvarkiausi pati, bet palata buvo netoli posto, tai teko girdet visko, kai gimdyves kviesdavosi personala... is esmes viskas pakankamai normaliai!
VeronikaZ parašė:
Man 19d. terminas jau buvo. Pasirodė pasane ir daugiau kraujo. Nuėjau praustis ir išsiprausiau iš vidaus keistų kraujingu išskyrų, kaip krešulių. Išdigangandau, pri…
Ar pagimdete jau?