Fieja parašė:
Kaip suzinojot?
Tetis dirba ligoninėje, tik jis ne medikas.
Fieja parašė:
Kaip suzinojot?
Tetis dirba ligoninėje, tik jis ne medikas.
Varškės_Spurga parašė:
Kaip dažnai jūsų beibiai žagsi? 😳 Mano dažnai, beveik kasdien, būna ir kelis kartus per dieną... 🙊 Nebežinau ar čia normalu 🤔😄
2-3 kartus dienoj😁
Varškės_Spurga parašė:
Kaip dažnai jūsų beibiai žagsi? 😳 Mano dažnai, beveik kasdien, būna ir kelis kartus per dieną... 🙊 Nebežinau ar čia normalu 🤔😄
Mano irgi dažnai žagsi. Nesuku galvos, matyt taip reikia jam.
MaLina parašė:
Mano irgi dažnai žagsi. Nesuku galvos, matyt taip reikia jam.
😁👍
Paguglinau, tai lyg ir normalu viskas čia 🤓 vis tiek ir gydytojai pasiguosiu per vizitą 🙊
Kažkur komentaruose rašė kad vienai beibis ir per sąrėmius žagsėjo 😅
Sveikos visos 🤩 Labai retai čia rašau, esu lb.jūsų komentarų skaitytoja 😊Sulaukiau vakar vasario 29 d. 17:18 savo mažylės. O viskas prasidėjo nuo vasario 6 dienos kai paguldė mus į ligonine, nes turėjau preeklamsija. Gydytojai laukia ir tempė laika iki 37 savaitės. Tad pradėjo skatinima ketvirtadieni, o mažylė gimė šeštadieni. 🤗🥰 Pasirinko iskirtine data. Gimdymas buvo ganėtinai sunkus, bet jau viskas praeiti. Gimė mažutė 2200 ir 44 cm. Bet kaip sakė daktarė: nors mažutė bet lb stipri ❤👼👼👼
Varškės_Spurga parašė:
Mano irgi daug zagsi, por akart per dieną, skaičiau kad normalu.
Renata_27 parašė:
Sveikos visos 🤩 Labai retai čia rašau, esu lb.jūsų komentarų skaitytoja 😊Sulaukiau vakar vasario 29 d. 17:18 savo mažylės. O viskas prasidėjo nuo vasario 6 dienos k…
Sveikinimai, sveikatos ir stiprybės, mano gimė didesnė pora šimtų gr ir tai tokia coliuke tai jūsų išvis mini, linkiu kuo greičiau sustipreti❤️
MaLina parašė:
Pas mus nieko panašaus. Ateina į palatą pogimdyvinę ir maigo. Norisi dantis praretint kaip skauda. Bet ko mes moterys neiškenčiam. Ir plyštam, ir kerpa bei siuva gy…
Praretint dantis🤣🤣🤣🤣
Renata_27 parašė:
Sveikos visos 🤩 Labai retai čia rašau, esu lb.jūsų komentarų skaitytoja 😊Sulaukiau vakar vasario 29 d. 17:18 savo mažylės. O viskas prasidėjo nuo vasario 6 dienos k…
Sveikinimai gimus, tikrai, kad isskirtine data o kokie jums pozymiai buvo preeklemsijos? Galite gal daugiau pakomentuoti?