Erikiux1991 parašė:
Užmiegam nuo 20-21val kažkur... nakti apie 1 kelisas valgyt,ir tda va 5 ir viskas būna,laba diena😃
Tai identiskai kaip ir mes
Erikiux1991 parašė:
Užmiegam nuo 20-21val kažkur... nakti apie 1 kelisas valgyt,ir tda va 5 ir viskas būna,laba diena😃
Tai identiskai kaip ir mes
dowija parašė:
O kaip diena mergaites migdote ir kiek kartu? Nes ir mano 5 keliasi,gaunasi daug miegeliu trumpu del to🙄
Mes prasimurdom dar taip iki sestos, sesta kylam. Einam miegoti 8val., miega iki desimtos kazkur ar puse desimt. Kaip kada, kita karta ir valanda miega. Tada tarkim desimta kylam ir bendraujam iki 12val., nuo 12 iki 15 dazniausiai pietu miegas. Sekantis miegas apie 17 val. Miega apie valanda ar 30 minuciu. Ir labanaktis apie 21 val. aisku, kartais ponia pakoreguoja laika. Bet +/- taip gyvenam
dowija parašė:
O kaip diena mergaites migdote ir kiek kartu? Nes ir mano 5 keliasi,gaunasi daug miegeliu trumpu del to🙄
Miega 5 kartus po 40 min 🙂
Erikiux1991 parašė:
Mp ar pm maitinat?
laurrrita parašė:
Kaip uzmigdote savo maziukus? Manoji tai tik su krutim arba vezimelyje uzsupti kartais pavyksta 🙂
maniske irgi,ir nesioklej uzmiega,kai atsukta i mane na ir masinoj uzmiega,vezime,tai namie sunkiau,lauke lengviau
laurrrita parašė:
Kaip uzmigdote savo maziukus? Manoji tai tik su krutim arba vezimelyje uzsupti kartais pavyksta 🙂
Jei nori miego tai užmiega visur. O šiaip paguldau į lovytę, paduodu meriuką truputį pasivarto ir užmiega. Jei max per 5 min neužmiega vadinasi dar nenori miego. Tada jis tiesiog lovytėj pažaidžia su karuselė ir vistiek per kokį 15 min užmiega.
laurrrita parašė:
Atsigulu šalia duodu ranką ir merliuką padainuoju lopšinę greit užmieg ir vietoj rankos įkišu merliuką ir išeinu.Lauke nuo trijų mėnesių beveik išvis nemieg