Zhiuli parašė:
Žiūrint kiek kainuos. Siuntimas du eurai vien
Mačiau dar norfose tebėra akcijos,nan optipro 800g pakuotė kainuoja po 11.99e. Tik ten ne po 400 g dvi pakuotės bus,o visas mišinukas į didelę bankę supakuotas 🙂
Zhiuli parašė:
Mačiau dar norfose tebėra akcijos,nan optipro 800g pakuotė kainuoja po 11.99e. Tik ten ne po 400 g dvi pakuotės bus,o visas mišinukas į didelę bankę supakuotas 🙂
Glamur parašė:
Na pasipasakokit kaip jūsų vaikučiams su miegu reikalai. Ar yra pas ką nemiegojo naktim ir staiga pradėjo visą naktį išmiegoti?manajam net pablogėjo reikalai su…
Mbao jau 3 sav kai kelias naktį 3 kart, o seniau keldavo šį 1 kartą... Aš galvoju kad čia dėl dantukų, tikiuos nebus taip visą laiką, 🤔
Zhiuli parašė:
Aš neparduodu, atiduodu 🎈
Gummy_Bear parašė:
Mačiau dar norfose tebėra akcijos,nan optipro 800g pakuotė kainuoja po 11.99e. Tik ten ne po 400 g dvi pakuotės bus,o visas mišinukas į didelę bankę supakuotas 🙂…
Jo, perku. Bet man rodos ten ne akcija, o reguliari kaina. Nu aš neseniai ten radau, nes norfoje šiaip nesiprekinu, tai pagalvojau, kad nuolatinė kaina, pradėjau ten pirkti. O optipro plius yra brangesnis.
MaLina parašė:
Aš neparduodu, atiduodu 🎈
Ai, tada aišku noriu. Parašei perleisiu, tai čia reikštų parduosiu, tai pagalvojau siuntimas dar kainuos, ar verta. Tai tada verta, sunaudosim tikrai. Parašyk į až, kur pervesti už siuntimą, kiek. Labai ačiū tada, vis tiek vargas eiti siųsti
Saulutė90 parašė:
Sveikos mamos,
Ar yra kurios vaikučiui buvę tokios spalvos išmatos? Prieš kelias dienas bandėm bu…
ar tikrai maistas nedaro itakos spalvai? nemazai pavalgius burokeliu, net paciai slapimas buna raudonesnis, o tokiems maziukams tai tuo labiau
Saulutė90 parašė:
Sveikos mamos,
Ar yra kurios vaikučiui buvę tokios spalvos išmatos? Prieš kelias dienas bandėm bu…
Mes irgi tamsiai kakojam. O maistas aišku įtakoja spalvą. Burokėliai labai akivaizdžiai 🤭
tartan parašė:
Aha tikrai lemia maistas, pirma karta gavo burokeliu ir pirma karta tamsiai pakakojo po ju 🙂
Mano dukryte po morkos oranziniai privare :))