Glamur parašė:
Pastebėjau, kad labiau minimi kažkokie Columbia kombinezonai, kuo jie ypatingesni už kitus?
Na matyt vardu savo, dar gerai išreklamuoti jie pukiniai šilti
Glamur parašė:
Pastebėjau, kad labiau minimi kažkokie Columbia kombinezonai, kuo jie ypatingesni už kitus?
Na matyt vardu savo, dar gerai išreklamuoti jie pukiniai šilti
Karalaite parašė:
Na matyt vardu savo, dar gerai išreklamuotijie pukiniai šilti
man jie patinka del to, kad be galo ploni, bet labai silti ir patogus, o vyresniam vaikui dar labai svarbu, kad atsparus purvui, lengvai priziurimi. Vyresnelei pernai buvau nupirkusi is maximos seven lemon, galvojau darzelyje trinti bus gerai, bet uzsidejo viena karta ir jau uzpakalis, kelenai purvini ir be plovimo neisvalysi, todel pirkau reima vientisa, nes columbia jai jau per mazi buvo, uztekdavo tik dregna servetele pavalyti ir kombinezonas kaip naujas, o ir 100 kartu patogesnis nei tas pigus.
SimonaLot parašė:
O gal išbandėt jau špinatus, jeigu taip, tai kaip ruošiate, garinat ir malat ar ti
Dar špinatų nebandėm, nes savo jau nebeauga, o pirkti nesinori. O ir hemoglobinas pas jį geras tai kaip ir nėra būtinybės.
Karalaite parašė:
Na matyt vardu savo, dar gerai išreklamuotijie pukiniai šilti
Bet jie turbūt rimtesnei žiemai, nes dabar pilnai medžiaginio pakanka, ir tai atrodo sušilę grįžtam, tai kažkaip stengiuos neprirengti
Glamur parašė:
Bet jie turbūt rimtesnei žiemai, nes dabar pilnai medžiaginio pakanka, ir tai atrodo sušilę grįžtam, tai kažkaip stengiuos neprirengti![]()
as vezioju sportinuke be jokio virsutinio apkloto, tai sia savaite jau dejau si kombinezona, po apacia buvo su bodziuku ilgomis rankovemis ir kelnytemis
SimonaLot parašė:
O kokius turite taukus? Jeigu davinėjote taukus, tai nebenaudojot vitamino D?🙂
Mollers pirmieji žuvų taukai. Taip d duodu du lašiukus, kai su taukaia, tai tik vieną gyd sakė duoti. Bet va nesigavo nieko. Mano tas pilietis labai viską profesionaliai spjauna, nieko aš jam nesuduodu
Zhiuli parašė:
Mollers pirmieji žuvų taukai. Taip d duodu du lašiukus, kai su taukaia, tai tik vieną gyd sakė duoti. Bet va nesigavo nieko. Mano tas pilietis labai viską profesion…
as irgi situos taukus duodu, net sukoseja nuo ju, bet as duodu kelis kartus po truputi, kad bendrai gautusi arbatinis saukstelis, nes kai vienu kartu bandziau duoti irgi viska ispyle lauk, bei su dregna servetele jau bunu pasiruosusi nusluostyti, kad ant rubeliu nepataikytu
93ernesta parašė:
Laba, as pirkau prieš kelias dienas, pirkau internetu 74 dydį , tai kolkas matosi kad didokas mano merginai bet manau žiemai bus pats tas![]()
O kokio ugio jusu panele?
Glamur parašė:
Ploni, lengvi ir pukiniai 👍
SimonaLot parašė:
O gal išbandėt jau špinatus, jeigu taip, tai kaip ruošiate, garinat ir malat ar ti
Aš dedu špinatų kai košę darau su vištiena.Garinu kartu su daržovėm ir daugiau sublenderiuoju viską kartu
Glamur parašė:
Bet jie turbūt rimtesnei žiemai, nes dabar pilnai medžiaginio pakanka, ir tai atrodo sušilę grįžtam, tai kažkaip stengiuos neprirengti![]()
Jie kvepuojantys. Skirti iki minus 20 lyg, bet kuo puikiausisi tinka ir dabar, vaikas nesusala ir nesukaista 🙂 dabar dedu su pedkelnem ir bodziu i kombi, papildomai nieko nei nekloju.
O jie ne siaip kas isreklamuoti, jie tikrai labai geri. Columbia, reima, lassie, drixon. Ploni, nevarzo judesiu, patogus, lengvai valomi ir svarbiauzia vaikas nei kaista, nei sala. As pirmai dukrai pirmai ziemai pirkau paprasta kombi, lauke buvo gerai, o is masinos visad isimdavau suprakaitavusia. Tai isivaizduokit ziema, nuvaziuoji kazkur, isimi vaika slapia, kaip lauke buti.. 🙂 Ir is musu mazyliu galima nupirkti nebrangiai, tai geriau truputi padevetas kokybiskas, nei naujas belekoks 🙂 na mano nuomone 🙂