ciobrelis parašė:
Kaip žinoti, kad kūdikiui užkietėjo viduriai? Vakar nekakojo, o šiandien pakakoja šiek tiek mažais gabaliukais. Bet gal taip gali būti? Ar kakis turi būtinai būti b…
Jei vaikas linksmas ir nuotaikingas tai manau kad normalus kakis
ciobrelis parašė:
Kaip žinoti, kad kūdikiui užkietėjo viduriai? Vakar nekakojo, o šiandien pakakoja šiek tiek mažais gabaliukais. Bet gal taip gali būti? Ar kakis turi būtinai būti b…
ciobrelis parašė:
Mūsų ir taip būna ,tokuais atvejais nieko nedarau tik uzpilu slyvų džiovintų vandeniu verdančiu ir duodu gert kad atlaisvintų,o jei jau pyksta ir steni ir neiškskoja tada kviečiu į pagalba forlax'ą.
kyra parašė:
Mano panelė net nuo stambesnių grūdinių košių žiaugčioja ir koso dantų neturim tad mums toli gražu iki gabalinio maisto😪
Pas mus tokia pati dituacija,pabandziau duot gabaliukais atpylė o dantukų ir neturim🤔
zhizu parašė:
Mamos, jau kazkada klausiau del Columbia kombinezono. Pasidalinkit, koki dydi emet? Mano pana dabar 70 cm.
Mes 71 cm tai pirkau 9-12 mėn,pats tas dabar.
Delfiukė parašė:
Kaip tik ką išsikakojo daug, pasto konsistencija. Mini kamštukas buvo susidaręs gal.
liamu parašė:
Ar yra kieno leliukai priauga mažai svorio? Mes tris mėnesius tik po 400 g priaugom o šitą tik 100 g.🤫🤫🤫🤫🤫🤫😒😒😒
Mes irgi priaugam ne daug svorio per pastaruosius du men kazkur po 300-400 g buvo... nors valgo kiek nori nors nera is tu daug valganciu kartais net pasiulau valgyti tai atsisako.
liamu parašė:
Ar yra kieno leliukai priauga mažai svorio? Mes tris mėnesius tik po 400 g priaugom o šitą tik 100 g.🤫🤫🤫🤫🤫🤫😒😒😒
Maniskis nuo trecio men priauga po 250-350 gramu🤷 valgo noriai viska, mp duodu kada jis nori o svoris va neauga taip stipriai, nes palygint su pirmagime tai ji i men priaugdavo dvigubai nei mazylis
kyra parašė:
Kreipiuosi į tas mamytes kurios maitina pm ir darėsi d vitamino tyrimą.Sakykit ar galima duot mišinį iki tyrimo nes ten yra d vitamino?
Sveiki, aš davinėjau papildomai vitaminaD, kol atėjo atsakymas.🙂