Karole_ parašė:
Sveikos. Ar yra tokiu kurios labai mazai svorio priaugo? Priaugau tik apie kilograma, nesiekiu minimalaus rekomenduojamo 🤔
Sveiki, aš dar nieko nepriaugus, 17+1
Karole_ parašė:
Sveikos. Ar yra tokiu kurios labai mazai svorio priaugo? Priaugau tik apie kilograma, nesiekiu minimalaus rekomenduojamo 🤔
Sveiki, aš dar nieko nepriaugus, 17+1
Emvs parašė:
Laba diena, noriu paklaust kokias priemones prevenciškai nuo strijų atsiradimo naudojate? Aš asmeniškai Bio Oil, bet gal Jūs ką veiksmingesnio atradote?
Svarbiausia drėkinti. O ar būsite laimingoji nuspręs odos elastintumas ir genai pirksiu bioderma losjoną, kai panagrinėsiu sudėtį, nes bio oil pakankamai brangus ir sudėtis nelabai, kiek moterų yra kalbėjusios
Karole_ parašė:
Sveiki. Man tan pati situacija, nepriaugau nepulnai kilogramą. Kai laikausi sveikesnės mitybos principų dėl GD tai svoris neauga, tik pilvukas apvalėja
Karole_ parašė:
Aš priaugau dar tik 500gr
Karole_ parašė:
Aš taip pat dar nieko nepriaugau
Emvs parašė:
Laba diena, noriu paklaust kokias priemones prevenciškai nuo strijų atsiradimo naudojate? Aš asmeniškai Bio Oil, bet gal Jūs ką veiksmingesnio atradote?
Man rekomendavo Hipp aliejuką nuo strijų,tai profilakriškai tepuosi ,taip pat minėjo,kad taukmedžio sviestas labai gerai 😊
Karole_ parašė:
as ne tik kad nepriaugau, bet dar ir gan daug nukrito. pries pastojima vasario men buvo 76.8kg, dabar 72.3kg. tai -4kg vis dar. toksikozes nebuvo, ir atrodo valgau reguliariau nei anksciau, bet neauga svoris..
man dabar lygiai 17sav.
Lyja parašė:
as ne tik kad nepriaugau, bet dar ir gan daug nukrito. pries pastojima vasario men buvo 76.8kg, dabar 72.3kg. tai -4kg vis dar. toksikozes nebuvo, ir atrodo valgau …
Man irgi šiandien lygiai 17 sav 🤩
Gabs parašė:
Man irgi šiandien lygiai 17 sav 🤩
tik man kazkodel TD rodo 18sav jus gal jau zinot kada eisit i dekreta? man ginekologe i knygele neirase, pasiskaiciavau pati kad rugsejo 7d. lygtais galeciau jau.