Livieg parašė:
O ar skauda kam nors pilvo raumenis kai keliates iš lovos?
Man skauda tada kai bunu jau pervargus, pilvas kietas, tempia, tai net lovoj apsiverst ant sono buna skausminga
Livieg parašė:
Man skauda tada kai bunu jau pervargus, pilvas kietas, tempia, tai net lovoj apsiverst ant sono buna skausminga
Obuolyne parašė:
Vaikas susirgo vėjaraupiais... kurmi kurmi... aš esu prasirgus, bet jau dvi dienas jaučiuos kaip organizmas su kažkuo kovotų, tai šalta, tai šilta, akys tai karštos…
Uj 😬😬😬
Sveikutės, savaitgalį atšokom dukterėčios vestuves, tai pasijuto kojytėms labai nuovargis ir 2.00 teko eiti ilsėtis... Nu nebe ta savijauta, kaip sveikai, gali šokti iki paryčių... O jau kiek radau prikalbėtų temų grįžusi... Pilvo akrobatė vestuvių dieną buvo itin rami, o po jų švenčia after party, duodasi kaip turi būti... Turiu nusipirkus tik 1 komplektą naujagimiui į ligoninę, daugiau apsiklausinėjua gimines ir draugus ir daug ką gausim, nereiks visko naujo pirkti... Nebe pirmas vaikas, viskas aišku, sakiau susidarysiu sąrašą reikalingiausių daiktų ir kai išeisiu atostogų, imsiuosi sąrašo rinkimo... Jaučiuosi gerai visai, tiklabai laukiu kol nebereims dirbti parų, jau visai nebe daug beliko...
Arielle parašė:
Tikrai , kad aktyvios mamos , kiek pripliurpta😂
As kadangi prastai jauciuosi, man nlbj yra noro dar kazka pirkt, snd buvau parduot…
Labai fainas,tikrai vonoi super,mes toki nusipirkom IKEA prie lovytes,kadangi musu miegamasis tokio didzio kaip du kambarei tai viskas telpa ir vietos i vales
rusnemster parašė:
Sveikutės, savaitgalį atšokom dukterėčios vestuves, tai pasijuto kojytėms labai nuovargis ir 2.00 teko eiti ilsėtis... Nu nebe ta savijauta, kaip sveikai, gali šokt…
O mūsų laukia vestuves rugsėjo mėn sesės vestuves 😉 tai irgi susimąstau kaip čia reikės atlaikyti 🤔
Livieg parašė:
Man gelia kirksnis lipant is lovos, bet tai man jau nuo 12 sav🙄
Sveikos, būsimos mamytės - kolegės! aš irgi jungiuosi prie lapkričio mėn. gimdysiančių draugė rekomendavo tėvų darželį, sakė čia labai fainos bendramintės, paskrolinau, perskaičiau ir susipažinau - gyvename tokiomis pat nuotaikomis, kaip matau - labai fainai! turiu klausimą - matau, kad yra uždara grupė 2020 lapkritinukų, o kaip ten prisijungti? niekur nerandu nuorodų, ar turi kažkas prijungti?
sorry, kad blondiniškas klausimas, bet kažkaip sudėtingai pasirodė
VyTu parašė:
Sveikos, būsimos mamytės - kolegės! aš irgi jungiuosi prie lapkričio mėn. gimdysiančiųdraugė rekomendavo tėvų darželį, sakė čia labai fainos bendramintės, paskr…
kažkuri nesenai rašė, kad nebepriima naujų narių
cigone911 parašė:
As tai si naudoju, nors turiu ir bio oil, bet anas man ja kodel labiau patinka
aš irgi turiu šį, tepu ryte ir kojas, ir pilvą. turiu ir tos pačios firmos krūtinei. o vakare naudoju Mama Mio firmos šveitiklį du kartus į savaitę, aliejuką ir krūtinei kremą, irgi labai faini.
GinteA parašė:
Grikiai su fermentiniu suriu, soju padazu ir siek tiek italisku prieskoniu ;) pats skaniausias derinukas ;)
grikiai su riešutų sviestu išvis gerai