Plesples parašė:
Ar esat kituose tinklapiuose uzsiregistravusios lapkritinuku grupese? Pvz fb ir panasiai?
As esu fcb buvau ir cia uzdaroje bet ismete nes mazokai parasydavau😞😞
Plesples parašė:
Ar esat kituose tinklapiuose uzsiregistravusios lapkritinuku grupese? Pvz fb ir panasiai?
As esu fcb buvau ir cia uzdaroje bet ismete nes mazokai parasydavau😞😞
tinaaa1998 parašė:
Kokie rodikliai jūsų? Stipriai viršijo? Laikėtės visų rekomendacijų ar įprastai valgėt, gėrėt?
5.66 pirmas rodiklis nevalgius virš normos, po valandos ir po dviejų buvo gerai. O šiaip valgiau kaip įprastai, nieko visai nesilaikau...
Illusion parašė:
Čia turbūt 34-35 savaitei? Ar dabar jus siunčia? Kokie jūsų rodikliai?
Dabar siunčia... Gliukozė nevalgius 5.66 kažkaip likau nieko nesupratus... Rytoj keliauju pas šeimos gyd. Kad išrašytų aparateli cukrumi matuoti.
sonatasonata parašė:
5.66 pirmas rodiklis nevalgius virš normos, po valandos ir po dviejų buvo gerai. O šiaip valgiau kaip įprastai, nieko visai nesilaikau...
Aš irgi nieko nedariau specialiai, ryt gausiu rezultatus..
tinaaa1998 parašė:
Aš sakiau dabar tikrai nepirksiu jokių apsaugų, tuo labiau baldakimų, tiesiog čiužinys, pledas arba miegmaišis
Taip,lovyte, ir miegmaišiukas,man taip buvo ramiausia,nes pleda klojau pradžiai,bet imdavo panika,kad uzsimes ant nosies netyčia.. aš is tu atsargiu mamu esu,kur galima atsargiai,taip ir darau,bet kitos paprasčiau būna i viską žiūri,bet nu man ir taip nesimiegojo pamenu,vis tikrindavau ar ok,ar kvėpuoja;)
Nona parašė:
Man atrodo jau tada geriau vaika ant grindu palikt gulet tokiam kilimeli,jei norisi i tualeta greit
Taip,o vėliau gi gultukai yra,kas buvo bent man lb patogu,kol darai valgyt, eini i wc,super
sonatasonata parašė:
Dabar siunčia... Gliukozė nevalgius 5.66 kažkaip likau nieko nesupratus... Rytoj keliauju pas šeimos gyd. Kad išrašytų aparateli cukrumi matuoti.
Gal blogai miegojot? Stresas? Man irgi nustate GD,nors va dbr matuojuos cukru ir viskas ok kol kas, aišku,po kokios giros puslitrio uzkyla,kaip ir bet kam,bet tiesiog riboji siek tiek ir tiek gal jus siunčia dbr pažiūrėt vaisiaus dydi? Manes kol kas nk nesiunte,tik pas endokrinologa,o jau 34-35 reiks pasirodyti santaru ginekologam, kad ivertintu vaisiaus dydi.
irena86 parašė:
As taip pat jauciuosi, kaip baba pencinike vyras juokias gal padet issiridenti🤣🤣🤣🤣pirma jei eidavom kartu kur tai as pirma o jis is paskos o daba atvirksciai🙆♀️🙆♀…
Va va, pas mus laaabai panasiai! 😃As irgi visur lakstydavau, sakydavo, nu kur tu taip leki?!😃😃o dabar as gale atsiduriau😁😁
Illusion parašė:
Nes vaikas gali atsiremti nosyte ir uždusti,kol dar mažas, dėl to patariama kuo daugiau erdvės, jokiu lovos apsaugeliu,kad vaikui būtų oro ir nebūtų galimybės i kaž…
O vadinasi bent kol mažiukė visai bus šio daikto man nereikia. 🙂
Ramshe parašė:
Jėgų tai aš turiu po baseinų kokias dvi dienas. 😀 Paskui vėl velkuosi pukšėdama už šonų susiėmus. 😬😀
O, beje: