jurgitastumbreviciene parašė:
Tik su receptu bet butinai turekite.. padekosite sau😊
Tai va reiks prašyti kur gimdysiu,kad išrašant receptą duotų,nes neparduos be jo
jurgitastumbreviciene parašė:
Tik su receptu bet butinai turekite.. padekosite sau😊
Tai va reiks prašyti kur gimdysiu,kad išrašant receptą duotų,nes neparduos be jo
Illusion parašė:
Tai va reiks prašyti kur gimdysiu,kad išrašant receptą duotų,nes neparduos be jo![]()
Vaistas tai receptinis. Pati kai vaistininkė galiu pasakyt kad gali duot jei lb paprašysit ir pasakysit kad skyrė. Bent aš tai duodavau nes man gaila būdavo tėčių kuriuos paleisdavo be receptų. Ir jis saugus vartoti, bet tik žvakės.
jurgga parašė:
Mano sunui 16,o dabar antras pakeliui, gaminom ta leliuka 8 metus, nes pirmas sunus ne to vyro, nepasiseke su pirmo sunaus tevu, su šiuo vyru jau 11 metu, 8 metus v…
Kaip smagu skaityti tokias istorijas ❤️❤️❤️👍👍👍, čia supras tik tos kam sunkiai sekėsi pastoti. Didziausios sėkmės belaukiant savo stebuklo... Mes irgi labai labai laukiam savo stebuklo-princesės ❤️❤️❤️❤️
sonatasonata parašė:
Kaip smagu skaityti tokias istorijas ❤️❤️❤️👍👍👍, čia supras tik tos kam sunkiai sekėsi pastoti. Didziausios sėkmės belaukiant savo stebuklo... Mes irgi labai labai l…
Aciu, smagu labai, dziaugsmo daug😊ir jums smagaus laukimo😍😃
Man 30 ir taip pat bus pirmas leliukas. Norejom anksciau, bet gavosi kaip gavosi. Merginos, neprasytas patarimas- susidekit tases. Siandien nulekiau i apziura ir pagulde del gresiancio prielaikinio gimdymo. Visa laime, kad visi daiktai sudeti buvo, tai tik persimeciau asmeninius daiktus i mazesne tase, o jei ka kiti daiktai palikti vyrui paimti. Atrodo nuojauta sake pasiruosti anksciau . Tai nors cia streso nebuvo.
Coliukes parašė:
Man 30 ir taip pat bus pirmas leliukas. Norejom anksciau, bet gavosi kaip gavosi. Merginos, neprasytas patarimas- susidekit tases. Siandien nulekiau i apziura ir p…
Ta ir turiu omeni,geriau susideti lagamina maza ka anksciau kasnors pasibels
Arielle parašė:
Ka galvojat apie skiepus nescioms?😊
Ar skiepinates, ar skiepintumetes jei sakytu daktaras , kad reikia ?
Niekas nesiūlė skiepytis, tiesiog akušerė klausė ar esu skiepyta gripo vakcina. Nesu prieš juos, bet nematau tikslo, nesu sirgus gripu tfu tfu tfu
Cacharel parašė:
Kaip smagu![]()
O kaip sūnus reaguoja? Mano irgi toks, paauglys, nebuvo sužavėtas žinia![]()
Mano 11- metė taipnpat tikra ta žodžio prasme sužavėta nebuvo 🤦♀️😂
saundstorm5 parašė:
Buvau katik apziuroje, dare echo, lelius jau nemazas, vandenu daug, matavo vaisiaus tonus, viskas ok. Sake man pernesiot negalima, tai jei niekas neprasides tai ter…
O del kokiu priezasciu pernesiot negalima?