Obuolyne parašė:
Stebėkit save mėnesį. Man nėštumo pradžioj ir vidury buvo po erkę įsisiurbus, tai spjaudžiaus kad nebelįsiu į miškus, nors pastarąją net nžnau kur pasigavau, nei šu…
O tai jas istraukus tiesiog stebejot ir nieko nebesityret?
Obuolyne parašė:
Stebėkit save mėnesį. Man nėštumo pradžioj ir vidury buvo po erkę įsisiurbus, tai spjaudžiaus kad nebelįsiu į miškus, nors pastarąją net nžnau kur pasigavau, nei šu…
Indrex parašė:
Ir man pradėjo niežėti, buvau pas gyditoją praeitą ketvirtd. Sakė viskas gerai ir tyrimai geri, o dabar porą dienų jaučiu niežulį, tai lyg ir neramu darosi 😟…
Man jau perėjo i kūno niežulį 🤦♀️, šiandien pas gydytoja man , tai sakysiu
Cicikaca parašė:
Jeigu labai neramu, po savaites ar kiek ten galima pasidaryt kraujo tyrima del abieju ligu, kad ir paprastai poliklinikoj daro, tik mokamai.
Arkauskaitė parašė:
Jeigu labai neramu, po savaites ar kiek ten galima pasidaryt kraujo tyrima del abieju ligu, kad ir paprastai poliklinikoj daro, tik mokamai.
Aciu, bandysiu dabar laukti tas 5 dienas... taip nepykciau ant saves jei nesilaukciau vaikelio ... prisiskaitai internete visko ir drebi😢
Na ka mamytes, nuo siandien as dekrete😎😏😃buvau pas gydytoja, tai visi tyrimai geri, o svarbiausia gliukozes tyrimas geras😄, ziurejo echoskopa, tai galvyte jau isistacius, vandenuka gere, judrus be proto, tik, kad leliukas mazokas, 1200,o turetu buti 1500kg,bet sake nieko baisaus, o seip viskas puiku, tai dabar vel vaziuosiu i klp pas Kiseliova 34 savaite, ☺️dar noreciau paklausti, kazin ar pas Kiseliova ileidzia vyrus, ar jokiu budu
Martusik parašė:
Sveikos😊 siandien taip sunku, negaliu stovet ant koju vis noriu gultis ir miegot, jau puse dienos taip
Panašiai . savaitgalį vyras bėgo Danske maratone, tai pasiruošimui daug ėjau kartu ir kol bėgo vis judėjau, tai šiandien dar kai oras toks, visai mieguista
Indrex parašė:
Ir man pradėjo niežėti, buvau pas gyditoją praeitą ketvirtd. Sakė viskas gerai ir tyrimai geri, o dabar porą dienų jaučiu niežulį, tai lyg ir neramu darosi 😟…
mane tai jau kelias savaites tas niezulys kamuoja. ginekologe sake pasilaikyt dietos savaite - nevalgyt kepto maisto, vengt riesutu, citrusiniu vaisiu, butinai isgert per diena bent 1.5l vandens, nepadaugint vaisiu (nes kriauses ir obuolius nonstop valgydavau). stengiuos laikytis rekomendaciju, bet vistiek pasijaucia kartais. tik man niezulys labiausiai apima slaunis ir blauzdas, nei pedos nei delnai neniezti.
tai iki kito vizito pas ginekologe (uz 3sav) pasidarysiu kepenu fermentu tyrima, gal ka parodys..
Lyja parašė:
merginos gal kuri turit ta gimnastikos kamuoli? as ieskau koki pirkti, gal galit parekomenduot koki branda imt, ir kokio dydzio buna tie iprasti gimnastikos kamuoli…
Pagal savo ir vyro ugi pirkit