marciusita parašė:
Labukas mamukainoriu paklausti gal kuri turit, ar su pirmais vaikais turėjot chicco next to me lovytę? aš dabar maziui nusipirkau ją, bet tik maža problema iškil…
Amazon man atrodo yra
marciusita parašė:
Labukas mamukainoriu paklausti gal kuri turit, ar su pirmais vaikais turėjot chicco next to me lovytę? aš dabar maziui nusipirkau ją, bet tik maža problema iškil…
Amazon man atrodo yra
strikalius parašė:
Maniškis taip pat pamėgo dešinę pusę 🙂. Kai atsigulu ant dešiniojo šono , tada baksnoja , kad mama geriau sukis ant kairės pusės.😊
Mano irgi nuolat desineje isiremia dziaugiuosi kad kai guliu ramybe ir neproteatuoja ne vieno sono
marciusita parašė:
Perku ebay
Martusik parašė:
Kaip manot ar reikalingas daiktas? Nes nezinau ar pirkti
Manau nelabai.. Jei susiguzuoja visad gali ismasazuot po siltu dusu, arba jei "uzsidega" dauguma kopusto lapa labai garbina😀 as uz tai, kad kai gali issiverst be pinigu metymo ir panaudot namines priemones
Martusik parašė:
Kaip manot ar reikalingas daiktas? Nes nezinau ar pirkti
Man atidavė draugė, bet aš ir nenaudojau 🙂 bijojau prisižaist su šaldymu /šildymu 🙂
marciusita parašė:
Sveiki! As sitas pirkau https://www.ikea.lt/lt/rooms/vaiku-ikea/kudikiams/kudikiu-tekstile/solgul-kudikio-paklode-su-guma-art-70368740
Bandele- parašė:
Sveiki! As sitas pirkau https://www.ikea.lt/lt/rooms/vaiku-ikea/kudikiams/kudikiu-tekstile/solgul-kudikio-paklode-su-guma-art-70368740![]()
Ir tiko tai lovytei? Jei taip, tai liuks, nereiks nei ebay nei amazon ieskoti☺️
raggazina parašė:
Ar būna, kad jūsų leliukai pilve susiraito vienoje pusėje? Aš kaip sakau užkrenta už šonopas mane mažoji labai mėgsta dešinį šoną, susiraito ir ten būna kieta k…
Gal ten kazkaip vietos daugiau, kad ziuriu pas daug ka desinej. Man irgi labai smarkiai i desine nulindes, kai spardo tai visiskai sone, jau vos ne nugaroj, net nesuprantu kaip ten pasiekia.