Vaje vaje, kokie byrėjimai čia vyksta 😳 lengvo susitikimo su savo pilvinukais 🤗

As taip pat ligonineje del pakilusio spaudimo. Kadangi jau kelios dienos po termino tai pagulde stebejimui. Jeigu spaudimas ir toliau kils, teks gimdyti siandien. O jeigu ne, sake galesiu dar kelias dienas laukti naturalios veiklos. Tai manau savaitgalio nelauksiu, prasysiu, kad skatintu anksciau
Asta1103 parašė:
Nėštumas geriausiai parodo, kokia iš tikro yra moters sveikata. Tai va, kam skauda sąnarius, kaulus, tinsta galūnės - beapleiskit savęs ir po gimdymo.
O jei nestumai skirtingi? Kaip tada zinot ko tavo organizmas nori?
Evelina.str parašė:
Labas rytas mamytės, 🙂 na ką, atėjo mano laikas 🙂 kaip ir buvo planuota šiandien važiuoju į ligoninę, labai tikiuosi kad viskas bus gerai, ir bus galimybė šioje sav…
Dideles sekmes jums,laikykytes- viskas bus gerai,jau greit laikysit savo stebukliuka
AG2020 parašė:
Uoj kaip smagu ! Sveikinu visas jau gimdančias ! 🌸 Linkiu sklandaus gimdymo ! 💕💕💕 na o mes laukime toliau 🙈 mano terminas 11.19 😁 idomu kada gi pasibels leliukas 🙈🤩…
Sveikos,
Mano terminas irgi 11.19 d. Bet vakar po vizito pas ginekologe sakė lėliukas jau taip žemai, kad vargu ar termino sulauksiu 😁👍😍o iš tikrųjų kas čia žino, seip viskas gerai, tai belieka laukti ir tiek.
Bet užrašė kita vizitą dėl visa ko 11.17 d. Jei dar sugalvotų užsibūti 😁👍tada jauciu jau žiūrės kaklelį