Hilsė parašė:
Tai, kai užregistruosite metrikacijoje, tuomet atsiųs gimimo liudijimą su asmens kodu.
Tikrai taip, man irgi atsiuntė į el. Paštą ir paskambino sakė Originala po karantino paimti
Hilsė parašė:
Tai, kai užregistruosite metrikacijoje, tuomet atsiųs gimimo liudijimą su asmens kodu.
Tikrai taip, man irgi atsiuntė į el. Paštą ir paskambino sakė Originala po karantino paimti
Barbarbar parašė:
Nežinau. Skambinsiu kam nors. Nėra jokiam viršuje jokio kodo. Aš jau tuos vartus visus apėjau.
Nu kaip nera. Paciam virsuje raso atstovaujamas asmuo: jusu vardas pavarde. Paspaudziat ant savo vardo ir tada atidaro nauja langa ir pasirinkimus koki asmeni atstovaut t.y. jusu vaiko bus vardas pavarde ir a.k. vienas paspaudimas, nereikia kazna kur ieskot
Hilsė parašė:
Valiooo! Sveikinimai! ❤ neplyšot?
Su 5 kg neplysau, o dbr plysau, nu bet sake nedaug
Arielle parašė:
Su 5 kg neplysau, o dbr plysau, nu bet sake nedaug![]()
Aš su 4100 plyšau daug 🙈
Hilsė parašė:
Neatsiuntė. Atėjo laiškas, kad man išsiųstas laiškas, bet joks laiškas neatėjo.
saundstorm5 parašė:
Nu kaip nera. Paciam virsuje raso atstovaujamas asmuo: jusu vardas pavarde. Paspaudziat ant savo vardo ir tada atidaro nauja langa ir pasirinkimus koki asmeni atsto…
Nėra. Paspaudžiu atstovaujamas asmuo, t.y. save, atidaro ir esu tik aš. Nėra vaiko duomenų. Laiške parašyta, ką daryt, einu jų nurodymais, deja, nėra jokios info. Rašo, kad galimi puslapio sutrikimai. Tai gal dėl to. Ryte gal rasiu.
Barbarbar parašė:
Neatsiuntė. Atėjo laiškas, kad man išsiųstas laiškas, bet joks laiškas neatėjo.
Vadinasi jums išsiųstas laiškas registruotu paštu, gausite į pašto dežutę savo gyvenamuoju adresu.
Man jau siandien rankos svyra. Visi aplink klausineja "ar jau, kada planuoji gimdyt, negi dar neprasidejo", o man atrodo kad jokiu visiskai zenklu ner gimdymo. Atrodo kad nestesne pries menesi jauciausi nei dabar. Ir mankstas darau, ir vaikstau, ir astriai valgau - nieeko
Bandele- parašė:
Man jau siandien rankos svyra. Visi aplink klausineja "ar jau, kada planuoji gimdyt, negi dar neprasidejo", o man atrodo kad jokiu visiskai zenklu ner gimdymo. Atro…
Jus ne viena💪💪💪😃😃😃