agriw parašė:
Sveikos. Kiek svorio neteko jūsų mažyliai po gimdymo prieš išleidžiant į namus?
Pirmą dieną neteko 200g, antrą svoris jau augo
agriw parašė:
Pirmą dieną neteko 200g, antrą svoris jau augo
Obuolyne parašė:
Čia šitas garsusis šampanas? O jetus, būčiau žinojus, tikrai nebūčiau ėmus...
Jei i veną leidžiami tai taip 😁
agriw parašė:
190 gramų
agriw parašė:
Sveiki,mūsų mergytė gimė 4.300kg,o iš ligoninės išleido 4.050kg.
Šiai dienai mums dvi sav+3dienos ir sveriam 4.200kg.tai gydytoja liepė primaitinti mišinuku,nes ,net savo dar svorio neatgavo...bet...dar bandysim verstis be mišinuko...
Barbarbar parašė:
Mamos, ar reiktų sunerimti. Šiandien nukrito virkštelė ir liko tokia baisi skylutė. Ar čia uždegimas?
Ne,bet turit valyti,kol visiškai išsivalys, geriausia spiritu/spiritinem servetelem.
Barbarbar parašė:
Mamos, ar reiktų sunerimti. Šiandien nukrito virkštelė ir liko tokia baisi skylutė. Ar čia uždegimas?
Viskas gerai plaukia valykit pas maniški tas pats tik man daktare patarė valyti su šnapsu. Tai gerai atrodo kai prie vaiko reikmių padėtas flešiukas snapso 😂😂😂
Illusion parašė:
Ne,bet turit valyti,kol visiškai išsivalys, geriausia spiritu/spiritinem servetelem.
Ačiū. Tada tęsiam toliau valymą spiritu.
Rubii parašė:
Viskas gerai plaukia valykit pas maniški tas pats tik man daktare patarė valyti su šnapsu. Tai gerai atrodo kai prie vaiko reikmių padėtas flešiukas snapso 😂😂😂…
Ačiū.
Nu, mamai nusiramint reikia 😅
Sveikos, prisiduodu vakar gimė mažylė
3,1 kg ir 52 cm. 40 +6 d.
esu kažkokiam kosmose, pagimdžiau per 3 val. nuo pirmo sarėmio pradžios. Į ligoninę atvažiavau jau pilnai atsidarius ir norint stumt, tai nė dokumentų nespėjau supildyt, nė persirengt normaliai nespėjau iškart į gimdyklą
daktarai labai greit sureagavo ir viskas baigės gerai :)) čiūčiuoju dukrytę :))
Sveikos, prisiduodu vakar gimė mažylė
3,1 kg ir 52 cm. 40 +6 d.
esu kažkokiam kosmose, pagimdžiau per 3 val. nuo pirmo sarėmio pradžios. Į ligoninę atvažiavau jau pilnai atsidarius ir norint stumt, tai nė dokumentų nespėjau supildyt, nė persirengt normaliai nespėjau iškart į gimdyklą
daktarai labai greit sureagavo ir viskas baigės gerai :)) čiūčiuoju dukrytę :))