Laukime18 parašė:
Sveikos, prisiduoduvakar gimė mažylė
3,1 kg ir 52 cm. 40 +6 d.
esu kažkokiam kosmose, pagimdžiau per 3 val. nuo pirmo sarėmio pradžios. Į ligoninę atvažia…
Sveikinimai ir - wow!
Kiek laiko truko 1 gimdymas?
Laukime18 parašė:
esu kažkokiam kosmose, pagimdžiau per 3 val. nuo pirmo sarėmio pradžios. Į ligoninę atvažia…
Sveikinimai ir - wow!
Obuolyne parašė:
Jie labai jau įkalbinėja imt kitus nuskausminamus, nu tai aš ir pasimoviau. Tik jūs nepasimaukit 😀 doloblokas - galva svaigsta, bet skausmus vistiek jauti. Ne ne ne…
Jo jo man irgi siule vietoj epiduro sita, bet as kategoriska buvau ir emiau epidura🙈😁
Laukime18 parašė:
Sveikinimai dideliausi!!! Ramių nakteliu daug pienelio 🥳🥳🥳🥳🥳💪💪💪💪
Fėja... parašė:
Sveiki,mūsų mergytė gimė 4.300kg,o iš ligoninės išleido 4.050kg.
Mano gimė 3545, po 2 sav. ir 2 d. svėrė 3400. Gydytoja sakė, kad ne tragedija. Svarbu, kad auga, o ne krenta. Šiandien 4 savaitės ir jau apie 3800 (neturiu namie svarstyklių vaikiškų). Taip kad nepasiduokit
Kutikū parašė:
Sveikinimai ir - wow!
Esu girdejus, kad daznai jei mazas laiko tarpas tarp gimdymu, antras kartas buna labai greitas, nes organizmas prisimena ka reik daryti. Man taip pat skirtumas mazas ir pora valandu teuztrukau nuo vandenu nubegimo. Saremius isvis tik valanda su puse jauciau.
Laukime18 parašė:
Kaip smagu, sveikinu 😍🌷 pirmakartems turbūt tik pasvajot apie tokį gimdymą 🤯😀
ViktorijaT parašė:
Kaip smagu, sveikinu 😍🌷 pirmakartems turbūt tik pasvajot apie tokį gimdymą 🤯😀
Manau kad ne tik pirmakartems😊😊😊gine sake kadangi pas mane gimdymas buvo pries 15 metu tai tas pats kaip pirmakarte😂😂😂
freze parašė:
Esu girdejus, kad daznai jei mazas laiko tarpas tarp gimdymu, antras kartas buna labai greitas, nes organizmas prisimena ka reik daryti. Man taip pat skirtumas maza…
Mano ir patvirtina
1 gimdymas 72 valandos
2 gimdymas 11 valandų
Kutikū parašė:
Mano ir patvirtina
1 gimdymas 72 valandos
Mano pirmas 16 val , antras 4 val😂