Sandrutėe parašė:
Gal kas žino kaip pakeisti čia, kad jau gimęs mažylis?
Pas jus rodo kad leliukui 4 sav 😉😉
Sandrutėe parašė:
Gal kas žino kaip pakeisti čia, kad jau gimęs mažylis?
Pas jus rodo kad leliukui 4 sav 😉😉
Planiuke29 parašė:
Maniskė žindo tik pirmąją naktį ir tai nedaug, nieko nenusitraukinejau, šiandien jau papuliai kvadratiniai, kietibir skaudantys, nežinau kaip sau pagelbėti😞namuose …
Man su abiem vaikuciais buvo tas pats. Kvadratine krutine, kaip du dideli akmenys. Traukiau su pompa, sildziau krutis pastoviai. Buvo kad dege abi, tai dejau ant speneliu vaiko vilnones kojines o aplinkui fenu sildytus kopusto lapus kad istrauktu karsti. Radau internete kad geriant padeda nuo skausmo ibuprofenas, nuo karscio paracetamolis. Vistiek nusitraukinejau kol buvo kvadratines, poto uz poros trejetos dienu minksteja. Tada jau renkates, ar traukti toliau kas 3 valandas kai maitinat vaika misinuku ir prikaupus pilna porcija suduoti jam, nes sumaisius misinuka su mamos pienu man vaikui pilva skauda. Ar retinti vis traukima iki tok kol visai nebus pieno.
MildaD parašė:
Kokia patikra pas gydytoja Jums buvo daryta suejus terminui. Man siandien 40+1, spaudima pamatavo, su ta medine triuba pasiklause ir viskas! Siuntima israse sekma…
Matavo tonusus, bei žiūrėjo kaklelį ir išleido dar savaitei laukti i namus, tai laukiam 😊
MildaD parašė:
Kokia patikra pas gydytoja Jums buvo daryta suejus terminui. Man siandien 40+1, spaudima pamatavo, su ta medine triuba pasiklause ir viskas! Siuntima israse sekma…
Paklause sirdeles, slapima patikrino, ir kakleli pasizejo, bet klause ar noriu, kad pazetu, dar klause ar noriu ta membranos atskyrima padaryt, bet atsisakiau, ir isleido iegi laukti savaitei iki vizito i ligonine, tai man siandien 41+4... vaziuojam jau.. jaudinuos😊..
Planiuke29 parašė:
Maniskė žindo tik pirmąją naktį ir tai nedaug, nieko nenusitraukinejau, šiandien jau papuliai kvadratiniai, kietibir skaudantys, nežinau kaip sau pagelbėti😞namuose …
Aš tikrai ne pasakysiu, as maitinau savaite, tai teko ir man ta vargą pajausti biski nusitraukit pieną kad ne jaustumėtės diskonforto, po mažų turi nustoti gaminti pieną
MildaD parašė:
Žinokit mano gydytoja lygiai tas pat, ryt vizitas pas ja, tai net žinau kad pamatuos pilva ir su tūbelę tik pažiūrės😀 dėl to teko lankytis dar privačiai kitoj klinikoje kad padarytu echo ir tikrintų kaklelį, ir tsi labai geras mano pasirinkimas buvo nes sužinojau kad vandenų nedaug liko, ir trečiadienį jau skatins gimdymą.
MildaD parašė:
Padarė echo. Vandenų kiekį patikrino, paklausė tonusus ir išrašė kitai dienai siuntimą į stacionarą, kad jau jie spręstų ir sektų. Ten man patikrino kaklelį, darė echo. Gavau laiką atvykti po savaitės skatinimui. Bet pagimdžiau anksčiau.
Martyna M parašė:
Matavo tonusus, bei žiūrėjo kaklelį ir išleido dar savaitei laukti i namus, tai laukiam 😊
Aš nesuprantu tų gydytojų, kuom jie vadovaudamiesi dirba, kas kaip sugalvoja dar, kad nebūtų prieš kelias savaites sakius, kad šiandien žiūrės kaklelį kažkaip būtų ramiau, dabar palikta tokioj nežinioj kaip čia elgtis. Ir ne pirmą kartą tokie jos "persigalvojimai".
freze parašė:
Man su abiem vaikuciais buvo tas pats. Kvadratine krutine, kaip du dideli akmenys. Traukiau su pompa, sildziau krutis pastoviai. Buvo kad dege abi, tai dejau ant sp…
Mamos pieno su misiniu maisyti negalima, as kai gulejau kauno klinikose, man gydytoja pasake, kad pirma suduoti savo piena, nesvarbu kiek jo bebutu, o tik po to misini, nes mamos pienas, tai vaistas, o misinys, tai maistas, va tokie buvo tos gydytojos zodziai, todel niekada nemaisykit savo pieno su misiniu☺️
Planiuke29 parašė:
Labas rytas. Tos kurios pačios nemaitinate o duodate mišinėlį sakykite kaip sustabdete pieno gamybą krūtyse? 🙄
Man buvo lengva, nes neturėjau daug pieno, tai tiesiog netraukinejau pieno, o kai pajausdavau, kad krutine kietoka, tada biski nutraukdavau ir viskas, man greit baigesi pienas, todel problemu nebuvo☺️