2020.12.01 18:27 (prieš 1 mėn.)
Hilsė parašė:
Na va, visi maitinimai užsibaigė šiandien, mano vaikas valgys mišinuką, kad ir kaip skaudu būtų. Žliumbiau kruvinom ašarom, tačiau krūtinės nepaima, su antspeniu ne…
Nesigraužkite ir nekaltinkite savęs. Jūsų kelionė nepasibaigė toli gražu, ji tik prasidėjo gimus vaikučiui. Svarbiausia Jūs - laiminga, pailsėjusi mamytė ir pavalgęs vaikas. Padarėte daug, kad maitintumėte, bet tai neturi tapti Jums tikslas. Mano pirmagimis taip pat užaugo su mišinuku, pradžia buvo sunki, pirmas vaikas, žinių stoka, baimė, stresas, skausmas, ašaros... Košmaras, ne gyvenimas! Po 2- jų mėnesių pasidaviau, nes mišinuko su kiekviena diena suvalgydavo vis daugiau, krūtį spjaudavo. Puoliau į depresiją. Sūneliui dabar dveji. Auga sveikas, guvus, smalsus vaikas. Retai kada serga.
Dabar toks laikas, kai mamos skirstomos i maitinančias krūtimi ir nemaitinančias. Bet juk ne tai svarbiausia!
Aš taip pat kaltinau save, kritikavau, nemylėjau... Vaje... Šįkart man pavyko, bet pradžia buvo siaubingai sunki.
Jūs pati geriausia pasaulyje mama savo vaikui. Labai stipriai apkabinu ir siunčiu stiprybės didelį glėbį.