2020.12.03 15:34 (prieš 1 mėn.)
Medeinaa parašė:
Mano gimdymas truko 25 valandas. 24 sąrėmiu su jau 10cm ir stumimu, kas pasibaigė cp nes pradėjo tiek man blogai tiek mažiukui jau buvo pavojus ir tikrai neramus at…
Nuo vandenu nubegimo mano gimdymas ir truko 25valandas,kol per 4valandas po vandenu susiruosiam i ligonine nieko nevyko,tada dar po 3valandu prasidejo silpni saremiai,jie stiprejo o kaklelis buvo tik 3cm,taip prabuvau su saremeis iki ryto 12valandu pastate lasaline skatinamuosius prasidejo idomiausei,man gydytojai tiek vienoi tiek kitoi pamainoi sako leidziam epidiura o as sakau noriu kentet ir paziuret kiek galiu iskesti,kai pastate laseline man gydytoja sako neiskesi patikek,klausiu bus dar skaudziau sako "taip" sakau bandom,as noriu paziuret kiek galiu iskest ir noriu pagimdyt labai pati,kele 3kartus skatinamuosius maciau skaiciukas buvo virs simto,ant pilvo juosta saremius rode 60jau,gydytojai buvo nustebe as nei balso neisleidau,kai pareidzvo saremis isikipdavau i lova ir svelniai siubuodavau,mintyse zinojau kad tuoj praeis ir bus gerai vel,uosviena buvo su manim tai is sono sake atrode jai baisei kaip kankinuosi i sako susileidziam dukrele epidiura o as sakau dar pakentesiu ir tai truko 14valandu,kai skaiciukai didejo jauciau kad nebeiskesiu,ir suleido epidiura laukiam dar 2valandas gydytoja sake kad pasekiau gimdymo stadyja tokeis skaiciais moteris jau stume bet mano kaklelis neatsidare ir jie neberizikavo sako darop CP ,ir as pradejau vergti,man toks nervas sueme,kad tiek prakentus negaliu pati pagimdyt kur taip norejau,po 15min atsiduriau ant operacines stalo per 9min iseme vaikiuka ir sutvarke,susiuvo mane. Po viso to keisciausia man,kad nebuvo baisu ar labai skauda ir uosvieniai sakau pakartociau dar,as nuo pat pradziu gydytojai sakiau kad pakeliu dideli skausma,o ji man sakydavo tu esi kiekvieno gydytojo svajoniu paciente ir isitikinau,kad tikrai gali,jai ne kaklelis butu viskas buve gerai,bet yra kaip yra