Rositukas parašė:
As po 4valandu nuvažiavau, patikrino tonusus visus tyrimus padarė ir paleido namo iki šio ryto 11h.ryte nuvažiavom vėl viską patikrino ir vėl paleido, ryt 9 h reiki…
To Jums ir linkiu ;)
Rositukas parašė:
As po 4valandu nuvažiavau, patikrino tonusus visus tyrimus padarė ir paleido namo iki šio ryto 11h.ryte nuvažiavom vėl viską patikrino ir vėl paleido, ryt 9 h reiki…
To Jums ir linkiu ;)
VaiMika parašė:
Naktys sunkios.. Priespienio pas mane nera, bet pabundu slapia nuo prakaito,nakti lovoj apsiverst sunku, daznai i tualeta lakstau, is vakaro is vis sunkiai uzmiegu,…
As irgi ziauriai prakaituoju naktim🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Visa krutine slapia būna😬
Nataliaa parašė:
Sveikinimai supančioms savo mažyliusnoriu paklausti tų mamyčių,kurios dar laukia ;) kaip jums naktį miegasi? Aš jau 4 iš eilės naktis prabundu su šlapiais nakti…
Naktys sunkiai - vieną naktį skauda nugarą, kitą naktį - pilvą, sunku įsipatogint ir apsiverst 🙈 Ir prakaitas muša, vis apsičiupinėju, ar vandenys nebėga į lovą 😅 Pilvas kietėja.. Geriausiai miegasi jau paryčiais 😅 Ir viskas naktį blogiau, negu dieną 😏
Vaida Kal. parašė:
Pradejus begti vandenims ir neturint patologiju, reiktu ne ilgiau 12 val laukti. Ir vaziuoti i ligonine. Jei turit streptol. Reikia kuo skubiau vaziuoti i ligonine.…
1. Jei sergat streptokoku, nubegus iskart vaziuoti. 2. Jei sveika, nubegus vandenims pradekit skaiciuoti saremius. Jei pasiekiat saremius kas 6 minutes, tai ir vaziuokit is karto.
Man su pirmagime 3 nakties nubego vandenys, 3:30 prasidejo saremiai, 5 iskvieciau greitaja(saremiai buvo kas 6min), 7:30 laikiau dukra rankose. Dabar gasdina visi gydytojai, kad bus dvigubai greiciau.
Panos, man kieteja pilvas su tokiu dugno spaudimu. Ne menesiniu skausmas bet labai nemalonus. Pradejau matuoti kas kiek laiko vyksta. Ar cia tie paruosiamieji? Nk nebesuprantu..🤦♀️
Kamstis neisejes (nebent pasisalino tais mazais gabaliukais ir siuleliaia per savaite), kraujo nematyti, vandenys nebegs, bet tas kietejimas lb nemalonus...
Gandriukė27 parašė:
Panos, man kieteja pilvas su tokiu dugno spaudimu. Ne menesiniu skausmas bet labai nemalonus. Pradejau matuoti kas kiek laiko vyksta. Ar cia tie paruosiamieji? Nk n…
Uh, as pirmakarte, tai nesuprantu, bet man siuo metu kazkas panasaus vyksta, laaabai sukieteja pilvas ir stiprus skausmas einantis i pilvo apacia, lyg irgi toks spaudimas butu, turiu vaikscioti ir kvepuoti, tai kas 8 min, tai kas 4 min, tai po ilgesnio tarpo, jum, matau, kad reguliariau.. Ir lelius tuo metu kazkaip pakeicia padeti, pasisuka kazkaip, tai nesuprantu ar cia jau tikri saremiai ar paruosiamieji. Kamstis irgi neisejes, ir vandenys nenubege.
As, sakiau, kai jau visai neramu ir neaisku pasidarys skambinsiu i GN pasitarti ka daryti..
Gandriukė27 parašė:
Panos, man kieteja pilvas su tokiu dugno spaudimu. Ne menesiniu skausmas bet labai nemalonus. Pradejau matuoti kas kiek laiko vyksta. Ar cia tie paruosiamieji? Nk n…
O kaip jums siuo metu, gal jau praejo?
Gabs parašė:
O kaip jums siuo metu, gal jau praejo?
Man dar kieteja ir atsiranda toks maudimo jausmas jau. Dar biskiuka istempt ir manau eisiu ruostis i priimamaji jei nepraeis, nors kitu pozymiu apart kietejima ir atsirandanti maudima nejauciu..
Gandriukė27 parašė:
Man dar kieteja ir atsiranda toks maudimo jausmas jau. Dar biskiuka istempt ir manau eisiu ruostis i priimamaji jei nepraeis, nors kitu pozymiu apart kietejima ir a…
Taip, zinoma, geriau jau nuvaziuot, pasitikrint ir bus ramiau. Man tai isvis nesitiki, kad jau galbut kazkas prasidejo, dar kazkaip net nesuvokiu iki galo, atrodo, kad ims ir praeis, nu bet nesiliauja tie skausmai. Tai irgi reiks tikriausiai po truputi ruostis.. O ir iki GN kokiu 50 min kelio.. Na, laikykimes!