Bandele- parašė:
Mano 26d, tai dar laukiam!![]()
Sveikos, mano 27 dieną 🙂
Bandele- parašė:
Mano 26d, tai dar laukiam!![]()
Sveikos, mano 27 dieną 🙂
BeautyDovile parašė:
Sveikos, esu pagimdžiusi lygiai prieš savaitę. Pieno turiu daug, jog krutine būna kieta. Tačiau nesenai pastebėjau pažastyse guzelius. Nuo ko gali būti? Jie neskaud…
Tikriausiai tai pridėtinės pieno liaukos. Man visa nestuma yra toks dalykas. Net i vezio instituta siunte issitirti. Tai sake, turi pranykti, kai nustosiu maitinti. Nieko rimto.
Mazylei eina 3ia savaite, maitinu MP. Iki siol valge ir viskas puiku, tik kad uzsnusdavo prie papuko. Tai maitinu kas 2val +-. Pastebejau kad vakar ir siandien skuba valgyt,pradeda riestis bevalgydama, israudonuoja ir spjauna papa. Tada vel ima..matau kad alkana..bet vel ima..minute pavalgo ir vel tas pats 🙈
Ar cia gali buti pilvuko skausmai? Augimo suolis? Kaip pamaitint ja tada?
Gal kazkam taip yra?
Encija parašė:
Mamos,
Saunuole, man panasiai. Nespejau suprast kad gimdau, kai sunu turejau rankose. Girdejau gandu kad jei mazas tarpas tarp gimdymu, panasiai ir buna. To paties pirmakartems nereiketu laukti
Hilsė parašė:
Sveikinimai! ❤❤❤ ką sportavot? Noriu ir aš! 😁😭
Labas rytas, 21 forumo puslapy linkus sudejau i sporto video atsiliepimai buvo saunus, kad labai visom suveikia sitie pratimai, as dvi paras po keleta kartu juos dariau ir 5 dienom anksciau pagimdziau, labai jau norejos
Airida parašė:
Mazylei eina 3ia savaite, maitinu MP. Iki siol valge ir viskas puiku, tik kad uzsnusdavo prie papuko. Tai maitinu kas 2val +-. Pastebejau kad vakar ir siandien skub…
Gali but augimo suolis, gal net kruties koks streikas - bet vaistai panasus. Bandykit zindyt nesiojant, ant kamuolio, supuojant, su baltuoju triuksmu.
Gitutee parašė:
Pagaliau, vakar Jums tiek dejavau😂Gime sunus 3.9 kg, 54 cm. Nubego vandenys 22 val., 22:30 val buvome ligonineje, saremiai prasidejo ir kartojosi kas 5 min. Gime 3:…
O Dieve, sveikinu! 💙💙💙 Aš vis dar dėjuojantis inkubatorius, šiandien patikra 🙈
Kokį svorį jums prognozavo?
Sveikinimai išsiritusioms ♥️🌷
Gitutee parašė:
Pagaliau, vakar Jums tiek dejavau😂Gime sunus 3.9 kg, 54 cm. Nubego vandenys 22 val., 22:30 val buvome ligonineje, saremiai prasidejo ir kartojosi kas 5 min. Gime 3:…
Kaip pirmam kartui tikrai greit! 👏