Taip, nesinori, kad vėliau vaikas susirgtų. Sėkmės loterija su skiepais, ar pasireikš šalutinis poveikis ar ne. 😊

Freilina666 parašė:
Ar tikrai būtina nukelt? Man pačiai tas vakaras po skiepo buvo sunkus, bet tai nepalyginamai lengviau, nei sirgt pvz rotu, vaikučiai gali dehidratuot nuo ligos
Na, mano vaikas labai jautrus viskam. Jau sėdžiu tik ant bulvių, grikių ir avižų. Pabandau ką nors į meniu, tai tuštinas vėl skystai, vėl pabertas. Tokiomis dienomis net momenėlis lengvai įdunba. 3 dienų reikia, kad normalizuotųsi skysčiai. Kadangi turiu svarstykles, tai matau, kad tomis dienomis visai nepriauga svorio. Tai jei vienai narei alergologė rekomendavo dėl silpno žarnyno atidėti skiepą, tai aš irgi atidėčiau. Įdomu, tik dėl kokių priežasčių rekomendavo atidėt.
Barbarbar parašė:
Na, mano vaikas labai jautrus viskam. Jau sėdžiu tik ant bulvių, grikių ir avižų. Pabandau ką nors į meniu, tai tuštinas vėl skystai, vėl pabertas. Tokiomis dienomi…
Jei gydytoja rekomenduoja atideėt, tai taip. Savo ruožtu atidet man keista atrodo
Freilina666 parašė:
Jei gydytoja rekomenduoja atideėt, tai taip. Savo ruožtu atidet man keista atrodo![]()
Gydytoja gydytojai nelygi. Maniškė veido bėrimus rekomendavo arbatėlėmis tepti ko pasekoje ligoninėj gulėjom dėl infekcijos.
Sgsilvija parašė:
Taip, nesinori, kad vėliau vaikas susirgtų. Sėkmės loterija su skiepais, ar pasireikš šalutinis poveikis ar ne. 😊
Tikrai loterija! Gerai parašet..ir kaip reaguos taviskis suzinai tik po skiepo
Illusion parašė:
Tikrai loterija! Gerai parašet..ir kaip reaguos taviskis suzinai tik po skiepo![]()
Jūsų vaikui dar nepagerėjo?
Barbarbar parašė:
Jūsų vaikui dar nepagerėjo?
Ne,jau ir diena klykia.. net nzn ka beduoti,taip to vaiko gaila negaliu..
Illusion parašė:
Ne,jau ir diena klykia.. net nzn ka beduoti,taip to vaiko gaila negaliu..
O su žarnynu iki tol neturėjo bėdų? O jis jau tištinos po vakcinos?
Barbarbar parašė:
O su žarnynu iki tol neturėjo bėdų? O jis jau tištinos po vakcinos?
Putė pilvą,bet padedavo mankštos, gulejimas ant pilvo,vaistai.. nu dbr..net verkimas kitoks, matyt raižo, stiprūs spazmai. Tuštinosi, viskas ok su išmatomis,tik dbr panašu tuštinsis kartą į dieną..
Illusion parašė:
Putė pilvą,bet padedavo mankštos, gulejimas ant pilvo,vaistai.. nu dbr..net verkimas kitoks, matyt raižo, stiprūs spazmai. Tuštinosi, viskas ok su išmatomis,tik dbr…
Turiu dar 3 dienas. Paskambinsiu ryt daktarei dar. Neturėtų tokio jautraus žarnyno, neabejočiau gal. Dabar sab simplex išgelbėdavo nuo pūtimo. Rytais, kai prasidėdavo jau raitymasis, tai užsidėdavau ant krūtinės užmigti, tai tas kelias jautriausias valandas dažnai pralaikydavau.
Parašykite prašau, jei pagerėtų Jūsų vaikui.