Barbarbar parašė:
Ar skiepo vietą kažkuom tepat? Ką davėt, kad nuraminti vaiką?
Ar patino durio vieta? Dėkite paracetamol 125 mg.
Barbarbar parašė:
Ar patino durio vieta? Dėkite paracetamol 125 mg.
Barbarbar parašė:
Niekuo. Is kart grizus pleistriuka nuimt. Mums rekomendavo neit i lauka ta diena ir neslapinti ta diena.
jurgga parašė:
Ne tik, kad negaluma tepti, bet ir 3 dienas maudyti vaiko negalima, duokir virburkolio zvakute, pi keliu val paraciramolio zvakute, ar juns gydytoja nepasake
Is kur tokia info, kad 3 dienas maudyti negalima? Mums sake ta diena nemaudyti tik.
GinteA parašė:
Buvo skiepai visuomet. Tik atsiranda vis nauju ligu/skiepu. Na kaip ir tas pats covid. Anksciau nebuvo, dabar jau skiepai yra.
Nu bent jau pries 16 metu, kai gime mano pirmagymis, butent situ skiepu nebuvo, dabar jau yra, sutinku su jumis, kad vis atsiranda visokiu nesamoniu, bet tik kodel reikia skiepyti tokius mazus, su tokiais skiepais, negi negalima skiepyti nuo kokiu 5 metu, tada vaika paprasciau butu nuraminti ir suprasti kas jam yra ir kaip jam padeti, dabar klykia leliukai, tevai baigia isproteti, nes esi bejegis ir nezinai nei kas jam yra, nei kaip ji gelbeti
jurgga parašė:
Ne tik, kad negaluma tepti, bet ir 3 dienas maudyti vaiko negalima, duokir virburkolio zvakute, pi keliu val paraciramolio zvakute, ar juns gydytoja nepasake
Man sakė duot paracetamoli tik jei sukils temperatūra iki 38
GinteA parašė:
Niekuo. Is kart grizus pleistriuka nuimt. Mums rekomendavo neit i lauka ta diena ir neslapinti ta diena.
Mums irgi rekomendavo į lauką neiti ir tądien ne maudyti 🙂
Barbarbar parašė:
Man sakė duot paracetamoli tik jei sukils temperatūra iki 38
Dėkite,jis ir nuo skausmo yra
Barbarbar parašė:
O net ir privačiose nėra atskirai?
Tik tiek, kad tie skiepai maždaug 10 metų ir tai ne visi, veikia.
Kiek man zinoma net privaciai nera atskirai kad butu. Tik mix'ai.
Nors pvz tas mixas 2 menesiu nera toks skausmingas, kaip vienvalentis 2 meneaiu skiepas. Tas vienvalentis bjauresnis. Mums ta ir skiepiusi gydytoja sake.
GinteA parašė:
Kiek man zinoma net privaciai nera atskirai kad butu. Tik mix'ai.
Nors pvz tas mixas 2 menesiu nera toks skausmingas, kaip vienvalentis 2 meneaiu sk…
Bjauriausia yra meningokoko vakcina ten skauda širdį žiūrėti kaip leidžia..
GinteA parašė:
Nes mums taip sake gydytoja, net pabreze, kad jokiais budais 3 dienas nemaudyti, tai ir sakau, ka man sake, pati nesugalvojau, nes sake ta skiepo reakcija gali trukti iki 3 dienu, tai gal todel ir tos 3 dienos nemaudymo,
Illusion parašė:
Mes dar tebevargstam irgi..pilvas,plius nebekakoja..
Apie tuos šalutinius ir jų negirdėjima jau net juokas ima, kurgi ne, susigalvoja m…
Kurio skiepo atsisakėt? Aš jau galvoju atsisakysiu visų. Nes tai nesamonė, o dar tokie bus keli net. O dar buvo ant dienų straipsnis kaip sveiką mergaitę suparalyžavo po 4 men skiepo. Aišku, skiepas čia nekaltas.