Bet meningokoko skiepas daromas vienas, atskirai.nedsro kartu su kitais

Plesples parašė:
Kaip pasireiskia kudikiams, o gal ir susugusiems laktozes netoleravimas? Cia kazkurios mamytes daresi tyrimus del netoleravimo, kas su tuo susidiret, gal galit atsa…
Galiu, maniškė netoleruoja. Tai isterinis klykimas iškart po kiekvieno pavalgymo (taip pat ir kai maitinau dar pati), raitymasis iš skausmo, blogai miegojo, praktiškai galėdavo kone kiaurą parą klykti. Pilvo pūtimas ir laaabai smardžios dujos, atpylinėjimas, išmatos kaip snargliai (kai pati maitinau) arba užkietėjusios kaip spiros (kai valgė mišinį su laktoze). Bet tie simptomai tokie, kur galima daug kam nurašyti. Dažniausias pasakymas, kurį girdėjau, kantrybės, išaugs. Net nežinau kaip sugalvojau to tyrimo paprašyti, turbūt visai iš nevilties.
karinaeis parašė:
Galiu, maniškė netoleruoja. Tai isterinis klykimas iškart po kiekvieno pavalgymo (taip pat ir kai maitinau dar pati), raitymasis iš skausmo, blogai miegojo, praktiš…
Oho, kokie stiprus simptomai😳, mamos nuojauta, del to ir daretes tikriausiai😊, jo, tas "isaugs" tai zudo.. viska, ka suraset, isgyveno mano drauge su savo dukryte iki metuku beveik, kosmaras kazkoks, tiek prisikabkino, kad vaiku daugiau nebenori.. o daktarai tik sake, issaugs, nieko negalim padet.. nieks nepasiule jokiu testu pasidaryt..
Mamyciuke123 parašė:
Bet meningokoko skiepas daromas vienas, atskirai.nedsro kartu su kitais
Taip, meningokoko skiepas su niekuo nesidubliuoja, vienas jis ir nieko kito
Plesples parašė:
Oho, kokie stiprus simptomai😳, mamos nuojauta, del to ir daretes tikriausiai😊, jo, tas "isaugs" tai zudo.. viska, ka suraset, isgyveno mano drauge su savo dukryte i…
Man irgi nesiūlė, aš savo šeimos gydytojos klausiau, ar galima tokį tyrimą padaryti. Tai esu dėkinga jai, kad nepasišaipė, tik pasakė, kad tuos tyrimus retai daro ir tikimybė, kad pasitvirtins, labai menka. Teko mėnesio laiko kūdikiui imti kraują iš venos... kokia ten vena tokiose mažose rankytėse, sesutės sakė, čia aukštasis pilotažas tokiam mažam kraują paimt. Išsiuntė tyrimams į laboratoriją, atsakymas atėjo po savaitės, kad genetiškai paveldėta netolerancija laktozei, tik dabar klausimas, iš kur tas genas atkeliavo.
Mano mažule vakar gavo visus 3 skiepus
( siaubinga procedūra😓) vakare buvo irzli ir beveik visa laika miegojo, nakti irgi miegojo, kaip iprastai kelesi du kartus valgyti, viskas tvarkoje tik vis dar nesituštino, stena bet be verksmu,tai manau neblogai viskas mums praejo, žvakučiu neprireike
Dėl buteliuko mes naudojame medela calm, labai geras, puikiai valgo nuo gimimo kai reiki duot.
O luobelės krema naudojame Uriage firmos, antakiuose turėjom luobyte sutvarke labai greitai viska, bekvapis ir faina tekstura👌
Barbarbar parašė:
O ir rotą ėmėt?
Taip, ėmėme rotą. Ir, manau, kad čia bus būtent nuo roto. Nes mes ir taip su pilvo pūtimu kovojame, o turbūt vakcina dar labiau viską įaudrino. Be vis tik, rotas tikrai baisu mažiems vaikams, tai gal kažkaip praeis tos mūsų baisios dienos.
freze parašė:
Kai vaiku organizmas serga, jie maziau valgo. Visos kuno pastangos yra sutelkiamos ligos nugalejimui. Taip turi buti. Kazkur skaiciau kad nereikia kisti vaikams per…
Labai ačiū, kad dalinates! Žinosiu!
Plesples parašė:
sakydavau daktarei, kad vaikas nemiega po puse dienos, sako jei nakti gerai miega vadinasi uztenka, sako visokiu vaiku buna..zodziu..
Nu bet kaip tą vaiką uzmigdyt? Va mano irgi nemiega dabar nuo 7 ryto. Nu ir prigulam kartu, pavalgo, atrodo jau jau migdosi ir po 5 min akys vėl didelės.