Hello ar yra jau laiminguju, pas ka baigesi diegliai ir pilvo putimai?

Jushi parašė:
Helloar yra jau laiminguju, pas ka baigesi diegliai ir pilvo putimai?
Labas rytas,. Oj kaip laukiu, deja dar ne. Kaip tik paūmėjimas su klykimais.
Milka33 parašė:
Labas rytas,. Oj kaip laukiu, deja dar ne. Kaip tik paūmėjimas su klykimais.
Pas mus irgi... Jau kaip laukiu ;)
Kristinnn parašė:
As elevit naudoju
As irgi elevit naudoju 🙂
Freilina666 parašė:
Kam skirtas tas kremukas?
Specialiai įkėliau aprašymą dar vienoje nuotraukoje. Maitina, drėkina. Man ne tokio reikėjo, per klaidą nupirkau
Cacharel parašė:
Nu bet kaip tą vaiką uzmigdyt? Va mano irgi nemiega dabar nuo 7 ryto. Nu ir prigulam kartu, pavalgo, atrodo jau jau migdosi ir po 5 min akys vėl didelės.
As visokius budus bandau, labiausiai tiko ant ranku uzsupimas su soskyte irgi vis paverkia, nervuojasi, bet su laiku pavyksta. Ir beda ta, kad kai pervargsta, isvis tada labai sunku uzmigdyt, uztat ir reikia kuo dazniau migdyti. O vakare isvis tas vaiko nuovargis labai greit pasireiskia, verkimu irzlumu, diena dar ne taip. Kai pradedi savo vaika pazint, tada jau imi tuos pirmuosius nuovargio zenklus pamatyt ir tada reikia griebt ir migdyti, kartais buna tik 49min praeje nuo paskutinio miego.. pvz musu, pastebejom, kad demesio nebeislaiko, akytes blizgenti pradeda, susiuareja kazkiek, ir ziovauja. O kai jau pyksta ir verkia, tada jau pervarges vaikas vadinasi. Ir va ta riba tarp ankstyvo nuovargio ir jau oervargimo yra labai plona, kai pradejau stebet vaika tada pamaciau, atrodo dar zvali, o zek jau pyksta..vis per kelias min. Gali viskas keistis. Bet faktas tas, kad maziukai labai greitai pavargsta.. labai.
Gerai, kai kitu vaikai dienom miega ir miega ir del to nekyla jokiu sunkumu ar klausymu, kiek vaikas turi miegoti, bet va tokiems, kaip musu, tai tikrai reikia apie tai daugiau info.. bet niekas nieko, vaikas pervarges, pats uzmigt negali, o daktarai tik sako, kad viskas cia normalu..
Hilsė parašė:
Kurie jums anti collic buteliukai patys geriausi? Mano valgo, springsta, prisitraukia oro pastoviai, jau paranoja maitinti vaiką, kai laikas ateina. Naudojam Dr. Br…
Mūsų mažylis sprinkdavo nuo šių lašiuku , bet nevisada. Aš jam tą normą duodavau po truputi , kad nespringtu😳. Man taip pat budavo baisu juos duoti , bet colic calm mums padėjo.🙂
Barbarbar parašė:
Nesamones šneka tą jūsų daktarė. Bandžiau kažkada nusitraukti tai net 30 ml nenutraukiau. Daviau vaikui po to iš tos krūties tai girdėjau net kaip čiurlena tas pien…
Knygoj apie žindyma rašoma , kad nieks neturi teises sakyti , kad nutraukti pieno ir pažiūrėti kiek jo yra. Viso pieno tikrai nepavyks ištraukti , vistiek kažkiek liks. Kaip knygos autorius rašė , mes ne karves , kad tikrinti kiek pieno " primelžem". Daktares matyt neskaitė šios knygos. Pieno kiekis nustatomas pagal kitus ktiterijus , kaip ne kartą minetas pagal sauskelniu turinį.🙂
Jushi parašė:
Helloar yra jau laiminguju, pas ka baigesi diegliai ir pilvo putimai?
Pas mus baigesi diegliai iki naujų metų kurie tęsėsi beveik mėnesį.🙂😳