Lyja parašė:
kas tie 'koronos pinigeliai'? 😁
Kaip suprantu, juos turetu ismoketi automatiskai, kai susitvarkai gaut vaiko pinigus, ta prasme prie ju kartu.
Lyja parašė:
kas tie 'koronos pinigeliai'? 😁
Kaip suprantu, juos turetu ismoketi automatiskai, kai susitvarkai gaut vaiko pinigus, ta prasme prie ju kartu.
nerin_gute parašė:
Sveikos, mamytės. Mane šiandien irgi paguldė į ligoninę, AGN. Aukštas kraujo spaudimas, prasidėjo preklampsija ☹️ Daro tyrimus, mažai vandenų. Personalas nuostabus,…
Laikykites ir sekmes jums!❤️☺️ Linkiu, kad netektu ilgai laukt susitikimo su stebukleliu🥰
Arkauskaitė parašė:
Man po visu pavalgymu buna, bet jo po pusryciu ziauriausiai, isvis ner kur detis, susilenkus dvilinka turiu stovet kad prakvepuot, ir man nuo puses nestumo taip. Da…
Man labai padeda prigulti ant kairio šono, kad galva aukščiau būtų. Pusvalandį paguliu ir pagerėja.
Arkauskaitė parašė:
Man po visu pavalgymu buna, bet jo po pusryciu ziauriausiai, isvis ner kur detis, susilenkus dvilinka turiu stovet kad prakvepuot, ir man nuo puses nestumo taip. Da…
Man lygiai tas pats!!! Po pusryčių ir dusulys ir pykinimas prasideda, ir toks silpnumas kad galva svsigsta nežinai kur dėtis, gydytoja sako normalu ir jokiu tyrimų nedarė, bet dar priklausydavo ka valgydavau, dabar jei lęšiai pusryčiam su daržovėm tai nepykina, tai ties jais ir apsistojau.
Rutele3 parašė:
Man lygiai tas pats!!! Po pusryčių ir dusulys ir pykinimas prasideda, ir toks silpnumas kad galva svsigsta nežinai kur dėtis, gydytoja sako normalu ir jokiu tyrimų …
Tikriausiai ryte gaunasi tas valgymas po ilgo tarpo, ant tuscio skrandzio, tai labiausiai ir uzspaudzia. Na matyt cia daznas nestumo sunkumas. Tik man prasidejo jau per viduri, gan anksti, ir su dusuliu dar ranku koju nejauciu, vos ne alpstu, tai gydytojai ir ieskojo didesnes ligos.
Sveikos, update iš mano pusės 😄
Šiandien 40+4d., buvau patikroje, kaklelis jau 4 cm, padarė dangalų atidalijimą vėl, sako toli niekur nebevažiuoti. Tonusai geri, fiksavo silpnus sąrėmius. Dabar esu viešbutyje, relaksuoju su vaizdu į ežerą ir tuo pačiu kenčiu paruošiamuosius 🙈 Suima jau šiek tiek.
Tai dabar keli variantai, jei iki trečiadienio veikla prasidės, tai išvarau gimdyti, jei ne, trečiadienį vėl pasirodau ir tikriausiai jau guldys skatinimui.
Bet bent jau su tarpais bus kaklelis prasiplėtęs, jei viskas sustos, tai iki trečiadienio tikiuosi bent 6 cm 🙈
O dar sakykit, irgi kurios pagimdet ir be didesniu komplikaciju, kaip jusu paciu sveikata? Suprantama kad skauda ten toj vietoj, bet nestumo skausmai, spaudimai, rugstys ir ypac dusimas ar is karto dingsta? As laukiu gimdymo isivaizduodama, kad bent sitai iskart praeis..
ViktorijaT parašė:
Aš turiu pora kombių, bet jie nėra super stori 🤔 Su tuo ružavu važiuosim namo, bus į pledą dar susukta, iš ligoninės į šiltą mašiną greit nunešim, nemanau, kad suša…
aciu labai kas pasidalinot. labai jaukus atrodo o vokelis jusu is kokios medziagos? ten vilna viduje?
mano turimi kombiai tai neaisku kokios medziagos, bet ne vieno nera vilnoniu vidum, kad tikrai butu siltas.. kol kas as irgi galvoju be kombio dar ir i silta pleduka isukti kai reikes i lauka. vokelio dar nepirkau irgi nes neradau tokio kuris tilptu i vezima, tai dar vis paieskose.
Lyja parašė:
merginos, o kokius jus kombius leliukams turit isigijusios? as turiu tris, bet siek tiek pradedu abejoti ar jie bus pakankamai silti 🙄
Man HUPPA kombis nr.1 leliukams, labai patogiai placiai atsisega, medziaga neperpuciama, kojos rankos uzsilenkia (kas man zymiai patogiau nei prisegami batukai ir pirstinytes). Jei jau labai salta ziema, kazka vilnonio aprengdavau, kailinius batukus + vokeli i vezima. Buvau ir kalnuose su dukryte su siuo kombiu, nesusalo.
Dar daug kas Columbia megsta, as niekad nenaudojau, bet kaip naujagimiui manau bus nepatogus atsegimas, ne taip pilnai atsisega kaip Huppa. As dabar pirkau is Vinted, labai gera kaina ir kokybe puiki