luza parašė:
Nelabai miega ir manoji diena, uzmiega valgydama, bet tik as pasijudinu ir ji atsimerkia. Issigelbejimas kartais buna laukas, bet kai dabar tiek sniego tai ir sedim…
Musi 2 men svere 4300 g, gime 3290;)
luza parašė:
Nelabai miega ir manoji diena, uzmiega valgydama, bet tik as pasijudinu ir ji atsimerkia. Issigelbejimas kartais buna laukas, bet kai dabar tiek sniego tai ir sedim…
Musi 2 men svere 4300 g, gime 3290;)
luza parašė:
Taip mes sveriam 465g
D.J. parašė:
Turejau ta barboros nuolaidos kuponiuka, ten du kodai, du kartus po 4eur nuolaida, raso kad galioja iki 2021-01-31, viena panaudojom dar iki Naujuju, o kita norejau…
Rašykit į [email protected] paaiškinkite situaciją, kad kodas negaliojantis, nors pirmasis veikė puikiai ir pridėkite nuotrauką. Mes lygiai su ta pačia bėda susidūrėme, laukiame naujo kodo
Juodaszuikis parašė:
Rašykit į [email protected] paaiškinkite situaciją, kad kodas negaliojantis, nors pirmasis veikė puikiai ir pridėkite nuotrauką. Mes lygiai su ta pačia bėda susidū…
Ačiū
luza parašė:
Mes 6 kg sveriam😃2men db
Mamyciuke123 parašė:
Mergaitės kas susigaudot ar čia ergonomiska nesiokle? Aš nk nesuprantu apie jas.. 🙈
Man atrodo nelabai.. pažiūrėkit Ergobaby ir Manduca nešiokles, jos tikrai erginomiškos 👍
Illusion parašė:
Oi ir mum diena su miegu tragedija.. atrodo lyg įminga, palieki, max 15 min ir jau rėkia.. aišku, pas mus nėr idealios tylos,nes laksto dvimetis kaip sirena,bet maž…
Jei labai neramus prieš miegą bandykit suvystyti.
aviniuke parašė:
Man atrodo nelabai.. pažiūrėkit Ergobaby ir Manduca nešiokles, jos tikrai erginomiškos 👍
https://www.kinderland.lt/nesiokles/2713-babybjrn-nesiokle-one-air-black-mesh-7317680930255.html
O čia ziurekit rašo, kad ergonomiska
Mamyciuke123 parašė:
https://www.kinderland.lt/nesiokles/2713-babybjrn-nesiokle-one-air-black-mesh-7317680930255.html
Tada galbūt, iš pažiūros jūsų įkeltoj foto tai nepanaši į tokią, bet gal klystu 🙂 ergonomiškoj vaiko kojytės turi būti varliuko pozoj 🙂