Lauralcl parašė:
Pagaliau jau ir as supu savo angeliuka,8nuleido vandenis,kuriu pasirodo buvo tik lasas,nors pries 3d.sake jog norma,o po 12:38jau glaudziau salia saves maziuka,aciu…
Sveikinimai jums!🥳💐 Aukit ir stiprekit!❤️
Lauralcl parašė:
Pagaliau jau ir as supu savo angeliuka,8nuleido vandenis,kuriu pasirodo buvo tik lasas,nors pries 3d.sake jog norma,o po 12:38jau glaudziau salia saves maziuka,aciu…
Sveikinimai jums!🥳💐 Aukit ir stiprekit!❤️
Rūteliux parašė:
Labas,na kaip sekasi jums su mažaisiais? ☺️
Norėjau paklausti koks dienos ritmas pas jūs? Ar dažnai budrauja? Nes maniškis pra…
Maniške dienos metu nelabai ilgai pamiega Max valandą vienu kartu ir viskas ,bet naktį geria labai miega prabunda akį pramerkia duoda ženklą ,kad traukt lauk pieną ir viskas toliau parpia iki kito maitinimo ji kažkaip ritmą pagavo labai greit pirmą naktį namie sunkiau buvo ,o dabar visai neblogai viskas. ☺️☺️☺️
Lyja parašė:
ar buvo kam kad leliukas labai daznai zagsetu pilve? nu kiekviena diena uzeina, siandien koki trecia karta jau. neatseku kas isprovokuoja, bet galvoju ar nereiketu …
Tai čia dar mažai žagsi 😂😂😂 man buvo ir iki 8 kartų, dabar kiek mažiau iki 5kart į dieną
ViktorijaT parašė:
Sveikinu sulaukus 💐 O koks terminas jūsų buvo? Įdomu, kodėl per kelias dienas taip sumažėja vaisiaus vandenys? Man paskutini kart matavo, 36 sav, sakė vandenų norma…
Man 37 savaitę dar buvo norma 12, dabar jau 40 pilnų savaičių 9,3. Labai nukrito ir krenta kiek dabar žiūriu nuo 34, nes tada buvo 15. Prisiskaityk internetų tai ir išprotėt galima. Nes jei vandenų per daug, vadinas, su mamos sveikata bėdos, o jei per mažai su vaisiaus sveikata bėdos.
Arkauskaitė parašė:
O dar sakykit, irgi kurios pagimdet ir be didesniu komplikaciju, kaip jusu paciu sveikata? Suprantama kad skauda ten toj vietoj, bet nestumo skausmai, spaudimai, ru…
Vienos bedos dingsta, kitos atsiranda Man simptomai kuriuos isvardijot iskart praejo. Siules ne beda, prasykit diklofenako zvakuciu, viskas kas zemiau bambos pasidaro beveik nejautru
o vat ka daryti su nugrauztais speneliais ir degancia krutine man iki siol paslaptis
vaiko vilnones kojines siek tiek padejo liemenelej, duria sildo, lyg truputi geriau. o kas toliau?
freze parašė:
Vienos bedos dingsta, kitos atsirandaMan simptomai kuriuos isvardijot iskart praejo. Siules ne beda, prasykit diklofenako zvakuciu, viskas kas zemiau bambos pas…
Tikiu, pati žinot.. Kad speneliams pagelbės tik taisyklingas spenelio apžiojimas (platus platus apžiojimas). O ką tiksliai reiškia "deganti krūtinė"?
Sveikutės mergaitės!!
Ir aš pagaliau pagimdžiau!!!
2020-11-16 23:20 gimė nuostabi 52cm ir 3135g. mergytė,
Šiek tiek plačiau: viskas prasidėjo nuo to, kad šndn 18:40val turėjau vizitą pas ginę. Jau laukdama prie kabineto vėl pradėjau jausti gimdos susitraukimus, tik jau kas 5min. Patikrino - kaklelis atsidaręs 3cm (čia iš po šeštadienio nakties matyt) padarė membranų atskyrimą ir ką - 4cm atsivėrimas, prasidėjo maudimas. Gryžau namo, susitvarkiau, už tašių ir į priėmimą. Iš ten - į gimdyklą. Gimdykloje patikrino kaklelį link 7 atsidarymas. Spėjo vieną dozę penicilino sulašinti. Skausmai nežmoniški, jokio nuskausminamojo negavau, net nošpos, nu ne esmė buvau visą laiką viena, kol įsinorėjau stumti ir per 3 valandų saremius, per 2 stumimus gimė JI!!! Skaudėjo nežmonišai, bet buvo verta😍🥰
Tiesa, tik šiuo metu esu be jos, nes gimė su gelta
Tai tiek apie mane ir mano gimdymo istoriją
Laikykitės tos, kurios dar esat inkubatoriukai savo leliukam, ta diena tikrai ateis ir ji bus nepakartojama. Linkiu visoms dar likusioms nėštukėms kuo sklandesnio gimdymo, viskas bus gerai!
Sveikinimai sulaukusioms mažylių
mes jau apsipratome nameliuos. Mažasis brolis eina į darželį, nes jam labai vienodai, kad sesė namie maža, jam veiksmo su mašinom ir burzgimu be perstojo. Didieji vaikai namie nuotoliniu mokosi. Nuo šiandien vyras dirbs nuotoliniu iš namų, ir jam reikia tylos... Tai darželis išsigelbėjimas. Iš lankytojų buvo tik seneliai. Lauke būnam, broliuku patinka stumti vežimą. Mažoji kol kas tik valgo ir miega. Važiuosim šiandien pas gydytoją. Mano kojos dar ne savos, bet jau labai atslūgo tinimai, tik batuose dar jaučiasi, kad ne pilnai. Pieno yra, speneliai nenugriaužti, tad priemonės, kurias susipirkau Multimum kompresiukai ir kremas seneliams panašu kad liks nepanaudoti. Vakar dienai turėjau - 15 kg po gimdymo. Labai palengvėjo kvėpavimas, skausmai ir t. T. Aišku pirmos dienos kai apsitraukinėja gimda žinant, tai skausmingos, bet kasdien lengviau ir lengviau. Nerealiai smagu galėti susilenkti, grindis išsiplauti. Tas jausmas, kai nebegali, bet gali!!! Sėkmės mergaitės, gerų gimdymo istorijų, nuostabių mažylių
ViktorijaT parašė:
Sveikinu sulaukus 💐 O koks terminas jūsų buvo? Įdomu, kodėl per kelias dienas taip sumažėja vaisiaus vandenys? Man paskutini kart matavo, 36 sav, sakė vandenų norma…
Aciu...41+3d.gydytoja liko nesupratus,nk.nepaaiskino,man sokas,bet maziukui viskas ok.