Obuolyne parašė:
Man sakė dėl GD tikrai dviejų savaičių neleis pernešiot. Pirmadienį pas ginę, žiūrėsiu ką sakys..
Aš su GD gimdžiau 11 dienų po termino. Turėjau jau gult į ligoninę, bet pats vaikinas iš vakaro nusprendė su sąrėmiais pasibelst 😊
Obuolyne parašė:
Man sakė dėl GD tikrai dviejų savaičių neleis pernešiot. Pirmadienį pas ginę, žiūrėsiu ką sakys..
Aš su GD gimdžiau 11 dienų po termino. Turėjau jau gult į ligoninę, bet pats vaikinas iš vakaro nusprendė su sąrėmiais pasibelst 😊
vaivaidusia parašė:
Na va, bent galiu gal tikėtis kad neguldys iškart skatinimui... brrr... neturėjau šito malonumo, bet ir nenoriu jo patirt
Obuolyne parašė:
Na va, bent galiu gal tikėtis kad neguldys iškart skatinimui... brrr... neturėjau šito malonumo, bet ir nenoriu jo patirt
As siandien atsiguliau skatinimui - ryt pradesim, nes 9 dienos jau po termino bus o organizmas nesiruosia - gimdos kaklelis kaip uzsidares taip uzsidares... Ir jokios reakcijos net po patikru - net isskyru nepadaugeja. Zodziu, mano organizmas dejo skersa ant datu o jomis abejoti pagrindo neturiu...
Kam to reikia parašė:
As siandien atsiguliau skatinimui - ryt pradesim, nes 9 dienos jau po termino bus o organizmas nesiruosia - gimdos kaklelis kaip uzsidares taip uzsidares... Ir joki…
Ta pati situacija kaip ir man buvo, tad per pusdieni išjudino organizma su vaistais ir seip ne taip pagimdziau. Gimdymas tikrai nemalonus kai tenka gimdyti su skatinamaisiais😣
greifurte parašė:
Ta pati situacija kaip ir man buvo, tad per pusdieni išjudino organizma su vaistais ir seip ne taip pagimdziau. Gimdymas tikrai nemalonus kai tenka gimdyti su skat…
Na ka padarysi... Dziugu bent tai kad mergina pilve jauciasi gerai ir nera reikalo skubiai imtis evakuacijos. Na o pagal organizmo signalus tai nepanasu kad susiruos gimdyti greitu metu - paruosiamieji tik paskutine savaite pradejo apimti visa pilva ir tie patys gana reti... Vakar labai tikejausi kad jau prasides veikla, nes lyg ritmiskiau prasidejo, bet nuejau miegoti ir dingo visai na matysim kas cia bus - butu smagu per diena o ne 2-3 gimdyti, bet cia jau kaip pavyks taip. Dabar kai jau ligonineje tai noriu greiciau tureti mazyte ant ranku ir keliauti namo
net jei reikes pasikankinti.
O kalbant ne i tema - merginos, kurios turite augintinius namie. Kaip reagavo i naujus seimos narius?
Mano kalyte siandien i ligonine isvaziuojant tokia isterija pakele, kokios gyvenime nebuvo (kai paliekam namie siaip ramiai reaguoja, bet per nestuma baisiai mane pradejo saugoti) tai zliumbiau visa kelia iki ligonines jauciau kaip vaika palikusi
sau1e1e parašė:
Ir jums nesake kad blogai? Ar ka daryt?
Tai normalu, kiekvienas vaikas skirtingas ir nereikia issigasti, mes gimem 1950kg,o per nakti nukrito iki 1660kg,per dvi savaite priaugom savo gimimo svori ir namo isvaziavom jau su 2048kg,☺️😊😍
Idzy parašė:
Sveikinimai jau sulaukusioms mažylių!Klausimas gimdžiusioms AGN ir kurias atvežė vyrai bei kartu visą laiką prabuvo - kur geriausia palikti automobilį? Na…
esu AGN, siom dienom parkavimo vietu laisvu pilna
Sandra81 parašė:
Mergytes, mano pastebejimas... Jei ateina terminas ir viskas ok o niekas nevyksta tai leidzia pernesiot savaite o po to guldo skatinimui....?? 🤔🤔🤔😊
Mano terminas buvo 18-19d. Jei savaime veiksmas neprasides 24d. Guldo i ligonine ir 26d. skatins😐 Labai noreciau, kad viskas prasidetu savaime, bet kaip bus taip. Svafbu, kad viskas gerai ir laimingai🙏🏻
VaKD parašė:
Sveikos, mums dvi savaites, ir manau prasidejo pilvo diegliai, ka daryti😱 vaikas verkia, pilvukas issiputes. galvoju gal biogia panaudoti
Mums lankanti sesute sake savo anukui dave nuo pirmos dienos po laseli biogia. Tai pirmagimei ilgai davem, pirmus gal pora menesiu, buvo stebuklingas ramus vaikas be pilvo skausmu. Dabar leliukui nuo 4tos paros irgi duodu po laseli i diena dar maziukas tai nezinau kuo baigsis, bet irgi kolkas stebuklingas vaikas, nera problemu su pilvuku.
sau1e1e parašė:
Ir jums nesake kad blogai? Ar ka daryt?</blockquote
sau1e1eSprendė, gal primaitint. Tada palaukė dar dieną, ir kadangi pradėjo svoris kilt, nusprendė, kad ne tragedija.