laurutytee parašė:
Pas mus tas pats, vis kai pirstelna biškį ir įkakoja, vos, labai nedaug.
Va, va mudiske irgi taip. O kaip Jusu uzpakaliukas? Musu raudonas...Tai miega net pliku uzpakaliuku, krakmoliuku tepu vis.
laurutytee parašė:
Pas mus tas pats, vis kai pirstelna biškį ir įkakoja, vos, labai nedaug.
Va, va mudiske irgi taip. O kaip Jusu uzpakaliukas? Musu raudonas...Tai miega net pliku uzpakaliuku, krakmoliuku tepu vis.
Rramintaa parašė:
Mes gimėm labai raudona odyte, subiniukas ir vis dar raudonas. Po kiekvieno rimto pakakojimo prausiam, jei vos įkakoja nuvalom servetėlėm, stengiamės laikyti su sausu pampiu. Nemanau, kad subiniukas pas mus raudinas dėl pašutimo 🤔
laurutytee parašė:
Mes gimėm labai raudona odyte, subiniukas ir vis dar raudonas. Po kiekvieno rimto pakakojimo prausiam, jei vos įkakoja nuvalom servetėlėm, stengiamės laikyti su sau…
O Jums nekelia nerimo toks daznas tustinimasis po truputy? Gal as cia perdedu...Bet katik skaiciau daug straipsniu, tai niekur nerandu, kad taip daug turetu tustintis...As jau net serveteliu nenaudoju, su vandenuku plaunam arba su vatos tamponeliais slapiais valom...
Rramintaa parašė:
O Jums nekelia nerimo toks daznas tustinimasis po truputy? Gal as cia perdedu...Bet katik skaiciau daug straipsniu, tai niekur nerandu, kad taip daug turetu tustint…
Man gydytoja sake, kad normalu kai daznai po truputi pakakoja. Kai apsipras zarnynas tada viskas susitvarkys.
naminukas32 parašė:
Man gydytoja sake, kad normalu kai daznai po truputi pakakoja. Kai apsipras zarnynas tada viskas susitvarkys.
Aciu Jums labai! Nu kaip nuraminot, tikrai!!!
Rramintaa parašė:
Aciu Jums labai! Nu kaip nuraminot, tikrai!!!![]()
Man irgi jau ramu 😁🤗
kaspinelis parašė:
Na mergaites 07-27 22:20 gime musu mergina 53 cm ir 3620 kg, saremiauti taip juntamai pradejau nuo 6, ilgai svarsciau vaziuot ar ne nes kesti tikrai buvo galima, be…
Sveikinimai!
Gimem labai panasiu laiku :). Mes 07.27. 23:32 val. 51 cm. 3640.