Ringutee parašė:
Sveikosper pirmaji vizita pas daktare nepaklauseme del vitamino D, o ji pati nieko neuzsimine. Internete skaitau kad jis duodamas nuo 2-4 savaites. Nuo kada dav…
Mes duodame pagal gydytojos nurodymus nuo aštuntos gyvenimo dienos.
Ringutee parašė:
Sveikosper pirmaji vizita pas daktare nepaklauseme del vitamino D, o ji pati nieko neuzsimine. Internete skaitau kad jis duodamas nuo 2-4 savaites. Nuo kada dav…
Mes duodame pagal gydytojos nurodymus nuo aštuntos gyvenimo dienos.
grakauskiene.edita parašė:
Sweiki man savaite pakraujavo ir dabar tik viena karta gausiau nubega kraujas ir vel nebebega kraujas gal cia pas mane kazkas negerai nes visos cia po 4 savaites kr…
Man analogiškai, 7 kraujavau, trys visiškai švaru ir vėl vieną dieną kaip dėjo, net paketai neužlaikė... šiandien jau tik vos vos
Smille parašė:
Kai lauke taip silta ar dedate kepuryte vesimelyje veziojant? Kokiai temp lauke esant nededata (aisku jeigu nera vejo). Lauke silta +25 pavesyje, noretusi nedeti ke…
Nededu as kepurytes jei vezimely buna as pavesiuky issiimu pamaitint. Dedu jei su vaikjuoste einu arba tada merliuka uzdedu ant galvytes jad nekaistu. Ir vakare nededu kepuriukes, arba buna uzdedu po to jei be vejuko silta tai nuimu isejus i lauka🙂
Dalia Pa parašė:
Noriu pasidžiaugti su Jumis. Šiandien lygiai mėnesis mano mažyliai. Apsilankėm pas daktarę, tai svoris jau 3350 g ir ūgis 51 cm ( gimė 2415 g ir 46 cm).a…
Sveikinam. Ką ir kiek valgot, kad taip augat puikiai?
Ar yra kieno vaikučiams pučia pilvuka nuo vit d? Aliejinio
Ar jus irgi jaučiates kad palikote labai jautrios? Užeina tokios liudesio,ir neiašiu jausmų bangos kai užeina pradedi verkti ir t.t. pasidalinkit kaip kovojate? Ar turėtu susitvarkyt savaime viskas ir čia tik hormonai? Nes dabar tiek minčiu galvoj atrodo kad pergyveni ar tik viskas gerai...
Rramintaa parašė:
Kazin kuo remdamos gydytojos taip skirtingai skiria vartoti vaikuciams vitamina D?![]()
Aš ir to nesuprantu...
laura1090 parašė:
Ar jus irgi jaučiates kad palikote labai jautrios? Užeina tokios liudesio,ir neiaš…
mano pazistama sake pastoviai verkdavo, manau cia hormonai, as kartais susigraudinu, bet sakyciau is geru emociju, kartais pasiziuriu i stebukleli musu ir pasidziaugiu su asarom akyse, kad ji pas mus atejo 😇😇 Nusiteikit teigiamai, juk sveikas vaikiukas, nera del ko pergyventi, pasikalbekit su vyru ar kazkam pasipasakokit jeigu labai blogai jauciates del kazko ❤️
laura1090 parašė:
Ar jus irgi jaučiates kad palikote labai jautrios? Užeina tokios liudesio,ir neiaš…
Pas mane emocijos irgi banguoja, tai šypsaisi, atrodo gyvenimas gražus, tai ašaros byra.. Manau hormonai, tikiu praeis, reikia dar truputį laiko 😊