Justuke31 parašė:
Turiu klausimą mamytėm, kurios maitina nutrauktu pienu. Kiek jūsų mažiukai per parą išgeria pienuko?
Mano 1100 ml, bet galetu ir daugiau manau, apetitu nesiskundzia 🤭
Justuke31 parašė:
Turiu klausimą mamytėm, kurios maitina nutrauktu pienu. Kiek jūsų mažiukai per parą išgeria pienuko?
Auriame parašė:
Maniškis nera valgus išgeria 600-800 ml pienuko
Oj o aš jau panikoj buvau kad mano tokia tik nes būna ir tų 800ml kartais nesuvalgo
Aure Ja parašė:
O kiek per mėn maždaug priauga? Koks svoris bendrai? Ir kiek per kartą suvalgo?
Justuke31 parašė:
Oj o aš jau panikoj buvau kad mano tokia tik nes būna ir tų 800ml kartais nesuvalgo![]()
Mes suvalgom po 110 ,o valgo 6 kartus.
Praėjusį mėnesį visiškai nepriaugom😔
Nors šiaip atrodo normalus vaikas ,nėra kad ten būtų kūdutis ,smulkutis.
62 ,5cm ir 6,500kg.
Auriame parašė:
Mes tokio ūgio būdami svėrėm 5,9 kg ir daktarė sakė normalu. Tad tikrai neturit ko nerimauti.
Auriame parašė:
Maniškė gan aukšta kai buvom 4 mėn vizito ūgis buvo 68cm o svoris 7,3kg. Bet ir valgė normaliai o va jau gal savaitė kaip nenori valgyt vos įsiulai.. nežinau kas čia atsitiko
Eglute1 parašė:
21 - 22 dazniausiai
Tai gal per karsta 🤔 miegamajame pilnai uztenka 19°. Na, nebent ploniau aprengti, kad nesusiltu. Maniškis labai suprakaituoja bevalgydamas, tai kiek issiaiskinau cia del genu, nes ir vyras labai suprakaituoja bent sie tiek aktyviau pabuves 😁
Laba diena mamos....aš vel su savo klausimais...
😅🤦♀️
Man nuo vakar vakaro skauda dešinę kruti,atrodo lyg ja temptu,ar maudzia...nežinau kaip apibudinti.
Guziuku jokiu nėra...
Galvojau gal vaikas nedavalge ten to pieno...su pientraukiu nusitraukiau iki kol visiškai minksta pasidare....ir praejo valanda man vel ja maudzia....o kai pientraukiu traukiau man toks kaip šaltkrėtis lyg buvo...nesuprantu kas cia taip atsitiko...bet temperaturos neturiu...🤔🤔🤔
Eglute1 parašė:
Kaip rengiat vaikucius nakciai, kurie miega salia jusu? man atrodo kad as vis nepataikaudaznai buna dregnas bet saltas sprandukas. rengiu bodi trumpom ir sliau…
Rengiu bodį ilgom rankovėm ir šiltas kojnytes megztas.
Bbrigita parašė:
O kiek per mėn maždaug priauga? Koks svoris bendrai? Ir kiek per kartą suvalgo?
As duodu 180 ml, valgo 6-7 kartus, kas 3 val, nakti mano vaikas ismiega 5-6 val 😊 per men priaugdavo po 1 kg, dabar per 4 men sverimasi priaugo 1,4 kg 😊