Wolfi parašė:
Rašo, kad nuo gimimo, tipo ant jo ir pasiguldyti beibį galima kol dar mažiukas 🤔👍
Supratau 🤔 musu tik nuo 6 menesiu parasyta.
Wolfi parašė:
Rašo, kad nuo gimimo, tipo ant jo ir pasiguldyti beibį galima kol dar mažiukas 🤔👍
MissG. parašė:
O kaip jūs nešiojat ant rankų? Tarkim jeigu tik viena ranka laikote. Juk irgi beveik sėdom 🤔
Wolfi parašė:
O kaip jūs nešiojat ant rankų? Tarkim jeigu tik viena ranka laikote. Juk irgi beveik sėdom 🤔
Gulinčią arba už pažastų 🙂
Wolfi parašė:
Mes turime dvi, viena normali nešioklė, kita diržas. Nešioklėje jau sūnų nešioju veiduku į priekį, o diržas praverčia namuose arba kai trumpai į parduotuvę reikia u…
Pas mus irgi ergobaby omni 360, bet į priekį atsuktą nešioti galima tik nuo 6mėn, tai nenešioju taip.
Wolfi parašė:
Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau kaip čia racionaliau elgtis. Jūs tyrelę gaminat vienam maitinimui ar keliems ir dedat į šaldytuvą? Logiška būtų gaminti kaska…
Planuoju isvirt daugiau ir uzsaldyt mazomis porcijomis 🙂
Wolfi parašė:
Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau kaip čia racionaliau elgtis. Jūs tyrelę gaminat vienam maitinimui ar keliems ir dedat į šaldytuvą? Logiška būtų gaminti kaska…
Aš tai viską šviežiai darydavau, manau ir dabar taip pat reiks. 😊
meestee parašė:
Pas mus irgi ergobaby omni 360, bet į priekį atsuktą nešioti galima tik nuo 6mėn, tai nenešioju taip.
O kur rašo, kad nuo 6 mėn? Aš tik pagal ūgį radau. 🤔 Ir kuo skiriasi sėdėjimas veidu į mane ir nuo manęs? 🤔🤔
As pirmagimi nuo 4 men pradejau primaitinti, bet jis buvo labai aktyvus, jau 3 men vartesi, o ir sedeti anksti ismoko, bet dabar manau lauksiu 6 menesiu, ner ko skubeti man, nes kolkas labai gerai svoris vaikui auga, tikrai prie max ribos tokio amziaus, o kitavertus jis ir tingesnis, nei vartytis dar nenori, tik zaisliukus tyrineja ir dedasi juos i burna, todel man tokiam leliukui dar visiskai gulinciam nesinori nieko duoti Be to sklandont aplink baciloms noriu kuo ilgiau tik pienu ismaitinti, kad kuo stipresnis butu.
Aure Ja parašė:
Mamytes, o kokias nesiokles turite? 🤔😊