Wolfi parašė:
O kur rašo, kad nuo 6 mėn? Aš tik pagal ūgį radau. 🤔 Ir kuo skiriasi sėdėjimas veidu į mane ir nuo manęs? 🤔🤔
Instrukcijoje
Wolfi parašė:
O kur rašo, kad nuo 6 mėn? Aš tik pagal ūgį radau. 🤔 Ir kuo skiriasi sėdėjimas veidu į mane ir nuo manęs? 🤔🤔
Instrukcijoje
Kregzdute1 parašė:
Mamytes, kurios maitina nutrauktu pienu? Kiek per karta jums pavyksta nusitraukt? Kaip daznai traukiat? Kiek laiko?
Per kartą 170 iš abiejų, suvalgo po 110 valgo kada nori.
Wolfi parašė:
Klubų padėtimi skiriasi.
Auriame parašė:
Per kartą 170 iš abiejų, suvalgo po 110 valgo kada nori.
Ziauriai daug, as max 100
Kregzdute1 parašė:
Mamytes, kurios maitina nutrauktu pienu? Kiek per karta jums pavyksta nusitraukt? Kaip daznai traukiat? Kiek laiko?
3 kartus per para traukiu, max 30min per abu (.)
nutraukiu apie 950ml, suvalgo 700-800ml, valgo kada nori 🙂
Mes čia vis pakalbam su vyru apie antrą vaikutį, bet aš dar toli gražu nepasiruošusi... Mes norime antro ir aš svajoju apie antrą vaiką, bet prisiminus gimdymą, bijau net pagalvoti, kad dar kartą visa tai reikės iškęsti.....😔😔😔😔
O jūs galvojate apie antrą/dar vieną vaiką? Kada planuojat pradėti? O gal jau dabar nebesisaugot?
Wolfi parašė:
Mes čia vis pakalbam su vyru apie antrą vaikutį, bet aš dar toli gražu nepasiruošusi... Mes norime antro ir aš svajoju apie antrą vaiką, bet prisiminus gimdymą, bij…
Artimiausius kelis metus atidėjome šį klausimą, kad atsistatytų organizmas, galėtume skirti visą laiką pirmagimiui, psichologiškai stabiliau jausčiausi 🙂 bet ir nėštumo metu kai kalbėjomės neplanavom artimiausioj ateityje antro. Gimdymo psichologinės traumos labai atgraso. Tikiuos, kad gal kažkada bus daugiau ryžto tam.