Deimantė2019 parašė:
Apie sita kalbu, o mes nieko dar negavom o gimen liepa. 🤷
O gaunat pinigus uz vaika ta 60 eur?
Deimantė2019 parašė:
Apie sita kalbu, o mes nieko dar negavom o gimen liepa. 🤷
O gaunat pinigus uz vaika ta 60 eur?
editukea parašė:
Visi mes skirtingi, juk tai normalu. Aš ir pati mažytė nedrąsi buvauir db prie intraverto daugiau. Ir nieko čia blogo, kad su visais iš eilės nesinori bendraut,…
Matot kuklumas ir baimė dvi skirtingos savokos😉 aš omenį turėjau jai vaikas pamato svetima ir ima tempti lūpytę ar verkia,o ne jis kuklus ar drasus,čia ne mano išgalvota tai mokslas kurį ir studijuoju.
Bbrigita parašė:
Ar teko kuriai nors susidurti su tridiene karštine?
O kuo taip blogai?
Bbrigita parašė:
O kuo taip blogai?
Na mes gulėjome renimacijoje dėl labai aukštos ir vis nekrentačios tempės,laikėsi lygiai tris paras temperatūra, žemiausia buvo 38,7 aukščiausia 40,9 atliko visus tyrimus kokie tik galimi ir nerado nieko ,tas 3 paras ir praleidome renimacijoje,o po to lyg niekur nieko nuktito nebepakilo išbėrė smulkiai visą kūną,kadangi iš ligoninės iš karto neišleido ačiū d.tai dar ir komplikaciją įgijom ausų uždegimas.
Bbrigita parašė:
Ar teko kuriai nors susidurti su tridiene karštine?
Teko. Pirmagimiui buvo du kartus. Musdavau temperatura vaistais, duodavau daug skysciu gerti.
naminukas32 parašė:
Teko. Pirmagimiui buvo du kartus. Musdavau temperatura vaistais, duodavau daug skysciu gerti.
O kokio amžiaus buvot? Ir tris paras temperatūra laikėsi?
Auriame parašė:
Na mes gulėjome renimacijoje dėl labai aukštos ir vis nekrentačios tempės,laikėsi lygiai tris paras temperatūra, žemiausia buvo 38,7 aukščiausia 40,9 atliko visus t…
Bbrigita parašė:
Pirma karta buvo 8men,antra karta gal 1.5 metuku buvo. Taip, tris paras. Budavo, Tik numusu, ir neužilgo vel sukyla. Bet kai nukrisdavo temperatura, tai budavo guvus, zaisdavo, valgydavo ir pan.