2020.10.24 00:23 (prieš 3 mėn.)
O vaikas blogai jaučias priaugus 400?klausiu, nes pirmagimė buvo itin nevalgi. Ir gydytojai užsakė kas aš per motina, vaiką badu marinu, nes tuo metu pati maitinau. Puoliau pirkt buteliukų ir mišinukų. Ir vis tiek buvo 40-60ml vietoje min 120....tai kai miegodavo bandydavom sulašint(tp kokie minkštesni buteliukai tai paspausdavom kad bėgtų ir miegant bandėm), tai paskui fontanais vėmė. Taip vis ne mėn bandėm, tada galvoju negerai taip ir pabandysiu duot kiek nori. Ne numirs iš bado, praalks daugiau suvalgys. Tai valgė nedaug, bet iš karto linksmesnė pasidarė. Svoris visada ant apatinės ribos buvo, o ūgis ant viršutinės, visada najiem gydytoja kliuvo, kad vaikas perkaitęs, bet... Ji buvo guvi, patenkinta ir atstovo, pradėjo įsikibus nuo 6 mėn vaikščiot, tai nė velnio jai netrūko. Tik be reikalo pasiūliau buteliuka ir mišinuką. Jei jūsų vaikas laimingas, nezirzia iš alkio, gal ir nereikia permaitint?juk ne visi mes vienodi, ne visi vaikai vienodai auga. Bent mano nuomone, kad kartais gydytojai persistengia su normom.
Maniškis vidurio liniją nulaiko, čia per mankštas visada pažiūri. Pati stengiuosi pirmą nakties dalį miegot iš vienos pusės, kitą - iš kitos, taip galvutės nenuguli į vieną pusę, dieną nemažai būna gultuke, ant kilimėlio. Bet mes turim kitą problemą - alergiją. Kadangi dar kažkiek maitinu, tai negaliu valgyt kiaušinių, pieno produktų, vištienos, raudonos spalvos vaisių, uogų, citrusų, lęšių, morkų ir dar n dalykų. Mažam sunki alergija, savaitę pragulėjom ligoninėj, išrašė spec mišinuką jau tik iš vaistinės ir pagal receptą. Po mėn ar kelių vėl gulsimės ir žiūrėsim kaip tvarkosi viskas. Taip vargau su pienu nusitraukinėdama ir (.) siūlydama, o pasirodo dar ir vaiką nuo mano maisto taip sualergizavo... Tik gerai, kad man nesiūlė mest ir tuo lašu MP maitint(maitinu mišriai ir mišinuko didesnioji dalis), dar noriu bent iki 6 mėn ištempti.