Laurute90 parašė:
Supratau. Na tikėkimės, kad mūsų kleckai bus atsargesni.
mano ir princese eina, lipa, bega, labai jau mazai to pasedejimo ir tikrai ne 10min 😊
Laurute90 parašė:
mano ir princese eina, lipa, bega, labai jau mazai to pasedejimo ir tikrai ne 10min 😊
Laurute90 parašė:
Hm... Nu maniskis pasedi 🤔bet gal tiesiog jusu vaikas toks
juda kruta
dabar labai populiaru visokius hiperaktyvumus nustatynet vaikams,bet kiek pati dirbu mokykloj ir matau tokias diagnozes,neretai tik juoka kelia
vaikas judresnis ir tiek, nematau tame jokiu blogumu
vieni juda kruta,kiti pastoviai sedi ir guli, treti vyrauja viduriuke
manau,kad geriau lai juda kruta,nei vien gulineja
mamai gal sunkiau,bet vaikas augs stiprus
MLiepsna parašė:
Hm... Nu maniskis pasedi 🤔bet gal tiesiog jusu vaikas toksjuda kruta
dabar labai populiaru visokius hiperaktyvumus nustatynet vaikams,bet kiek pati dirbu mok…
Nelengva, bet čia mažiausia bėda, apart tų traumų didesnės tikimybės. Neramu labiau, kad nebūtų to hiperaktyvumo, nes darbe buvo atvejis, kai nenusedėdavo vaikas pamokose ir tiesiog vaikščiodavo per kabinetą, po visą mokyklą. Bet gal toks aktyvukas tiesiog, įdomu kaip pas kitas mamas su tuo yra.
Laurute90 parašė:
Nelengva, bet čia mažiausia bėda, apart tų traumų didesnės tikimybės. Neramu labiau, kad nebūtų to hiperaktyvumo, nes darbe buvo atvejis, kai nenusedėdavo vaikas pa…
Pas mane toks aktyvuolis. Mes nuo mažens lankomės pas neurologę dėl cistos galvytėj, tai žinokit jai kliūva tas aktyvumas ir siunčia mus į raidos centrą pastiprinti dėmesio koncentraciją 🤓
meestee parašė:
Pas mane toks aktyvuolis. Mes nuo mažens lankomės pas neurologę dėl cistos galvytėj, tai žinokit jai kliūva tas aktyvumas ir siunčia mus į raidos centrą pastiprinti…
Nu blemba mano irgi aktyvus yra, bet as kazkaip net nesusimastau kad tai negerai, kaip tik man net smagu kad jis nera toks letas :)) o dabar visada veiksme
Laurute90 parašė:
Na manasis irgi aktyvus. Bet būna krausto dėžę savo žaislų ir nelaksto tuo metu. Arba statom piramidę kokią, ar kažką žaidžiam, ar knygas vartom tai pasėdi. Bet 10 min tai nelabai irgi išeina, kad vienu metu išsėdėtų.
Laurute90 parašė:
Nelengva, bet čia mažiausia bėda, apart tų traumų didesnės tikimybės. Neramu labiau, kad nebūtų to hiperaktyvumo, nes darbe buvo atvejis, kai nenusedėdavo vaikas pa…
Taip judrus tie vaikuciai,bet cia jau nuo mokytojo daug priklauso,mums ir studiju metu aiskino kaip dirbt su judresniais (ir ne tik apie hiperaktyvius kalba :)) tai ir mokytojom visad rekomenduodavau tiesiog uzimti tuos vaikucius
leist dalint sasiuviniu, nueit atnesti kreidos is budinciojo,ar tiesiog apibegt ratuka kolidoriuje ;) juos reikia labiau iskrauti fiziskai
zinoma labai reikia tevu ir mokytoju bendradrabiavimo
bet,pabresiu,tas vyksta ir be diagnozes hiper aktyvys vaikas
tiesiog yra judrus ir reikia atitinkamai su juo elgtis
lygiai taip pat dirbama ir su letesniais vaikais, kitaip pritaikomos uzduotys ir pan
M.M. parašė:
Nu blemba mano irgi aktyvus yra, bet as kazkaip net nesusimastau kad tai negerai, kaip tik man net smagu kad jis nera toks letas :)) o dabar visada veiksme![]()
Man kažkaip tiesiog keista pasidarė, kad vaikas nepasėdi ir kelių minučių ir vaikšto valandų valandas. Paima žaislą ir eina. Ilsisi iš esmės tik tada, kada miega. Imi migdyti, raunasi, spardosi kažkur eit nuolat.
Rigi parašė:
Na manasis irgi aktyvus. Bet būna krausto dėžę savo žaislų ir nelaksto tuo metu. Arba statom piramidę kokią, ar kažką žaidžiam, ar knygas vartom tai pasėdi. Bet 10 …
Maniškis paimtų kaladėlę ir eitų su ja per visus namus. Arba padėtų ir eitų kažką kitko paveikti...
meestee parašė:
Pas mane toks aktyvuolis. Mes nuo mažens lankomės pas neurologę dėl cistos galvytėj, tai žinokit jai kliūva tas aktyvumas ir siunčia mus į raidos centrą pastiprinti…
O jūs kreipėtės pas gydytoją dėl aktyvumo ar pati pastebėjo?
MLiepsna parašė:
Taip judrus tie vaikuciai,bet cia jau nuo mokytojo daug priklauso,mums ir studiju metu aiskino kaip dirbt su judresniais (ir ne tik apie hiperaktyvius kalba :)) tai…
Man svarbiausia, kad nebūtų kokių rimtesnių problemų ir tas darželio klausimas neramina. Nes jei gautume vietą nuo kokių 2 m. darželyje, tai nežinau kaip ten jam ir auklėtojom sektųsi su tokiu judrumu. Tikriausiai drausmintų ir sedėtų apsiverkęs pusę dienos...
Laurute90 parašė:
Man kažkaip tiesiog keista pasidarė, kad vaikas nepasėdi ir kelių minučių ir vaikšto valandų valandas. Paima žaislą ir eina. Ilsisi iš esmės tik tada, kada miega. I…
Pati pastebėjo. Man tai jis normalus, protingas, aktyvus vaikas
Laurute90 parašė:
Man kažkaip tiesiog keista pasidarė, kad vaikas nepasėdi ir kelių minučių ir vaikšto valandų valandas. Paima žaislą ir eina. Ilsisi iš esmės tik tada, kada miega. I…
Viskas nuo kalbejimo priklauso
tarimosi
manau,kad viskas gerai bus
manau,kad judriu vaiku bus ir daugiau,o ir aukletojos tikrai priprate prie ivairiu vaiku, atras netodus kaip dirbti su jusu vaikuciu
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai