naminukas32 parašė:
Man be echo, apciuopos budu nustate, kad jau apsivertes 🙂
Man irgi visada be echo nustato, gal jus ne LT, nes kiek supratau LT labai echo megsta, apsivertimui tai manau tikrai nebūtinas jis 🙄
naminukas32 parašė:
Man be echo, apciuopos budu nustate, kad jau apsivertes 🙂
Man irgi visada be echo nustato, gal jus ne LT, nes kiek supratau LT labai echo megsta, apsivertimui tai manau tikrai nebūtinas jis 🙄
Lina.Slekiene parašė:
As ne Lt, Norvegijoje 🙂
Lina.Slekiene parašė:
Merginos,
kam iki ligoninės 100 ir daugiau km. Kada žadat važiuoti? Ar lauksit iki paskutinė…
Ir man galvos skausmas. Man gyditoja pasakė yra trys gimdymo datos -dvi iš jų galimas skatinimas o paskutinė ,kada sueis tikrasis terminas.Visa esmė tame,kad iki ligoninės 200km ir nežinau ką daryti. Yra ir ligoninė už 15km.bet jai man ar vaikučiui kas ,tai mus atskirs ir kažkuris liks mūsų mieste,o kažkuris vyks į tą už 200km. Nėštumas rizimingas,tai net nežinau kai čia bus😔😳
Lina.Slekiene parašė:
Na manau kai prasidės reguliarūs sarėmiai tai galima bandyti važiuoti turbūt, neįsivaizduoju kokie varginantys/nevarginantys jie bus, nes jei norėsi pastoviai susto…
Man su pirmu pradėjo tepliot vakare septintą po poros val prasidėjo saremiai bet ne skaudus ir kas 30 min. Tada nuėjau miegot atsikeliau ryte tik nemiegojus nes neįmanoma kai kas pusvalandį suima skausmas, tada pas akušerė nuvariau tada ji man liepė važiuoti į ligoninę nes jau gimdysiu. Žodžiu nuvažiavau į ligoninę ten iki 20 val pralaukem aišku saremiai padažnėjo tada orakirpi vandenis nes man jie ne nubėgo ir galų gale naktį puse dviejų cezari dare Nes niekaip neatėjo noras stumti nors sąrėmių nuo 20 val iki pirmos nakties turėjau kas pusę minutės ir man gavosi kad nuo pradziu iki galo išėjo 30 valandu gimdymo veiklos
vaida244 parašė:
Man su pirmu pradėjo tepliot vakare septintą po poros val prasidėjo saremiai bet ne skaudus ir kas 30 min. Tada nuėjau miegot atsikeliau ryte tik nemiegojus nes neį…
Oho nu nemažai laiko 🙄🤷♀️ Aš skaičiau, kad atseit nebūtina kirpti jei nenubėga, nes kai kurie gimsta net vandenmaišyje ir čia normalu, tik kad ne taip dažnai tikriausiai...
Auriame parašė:
Ir man galvos skausmas. Man gyditoja pasakė yra trys gimdymo datos -dvi iš jų galimas skatinimas o paskutinė ,kada sueis tikrasis terminas.Visa esmė tame,kad iki li…
Na tikiuosi, kad viskas bus gerai ir nereikės skirtis, bet manau gydytojai juk supranta, kad geriausia mamai likti su vaiku, tai gal sugalvos kokią išeitį 🙄🤷♀️ Pas mane esmė ta, kad gimdymo data liepos 3, o ligoninės gimdymo skyrius vasarai uzsidaro dviem savaitėms pradedant liepos 3-ia 🤦♀️ Tai būtų gerai jeigu mažiukė sugalvotų ankščiau pasirodyti 😋
vaida244 parašė:
Man su pirmu pradėjo tepliot vakare septintą po poros val prasidėjo saremiai bet ne skaudus ir kas 30 min. Tada nuėjau miegot atsikeliau ryte tik nemiegojus nes neį…
Mano pirmas gimdymas truko 33 valandas. Aišku čia ne taisyklė, bet su pirmu gimdymu nei 100 nei 200 km atstumas neatrodo per ilgas. Nors suprantu baimes.
Būna visokių atveju.. Pirmas gimdymas truko apie 8val 46min, o su antru viskas vyko labai greitai.. nuo pabudimo iki tol kol pagimdžiau praėjo 36 min.. Ligonine arti, bet bijau kad vėl galim nespėti.. Reguliarių saremiu nebuvo, kai supratau kad gimdau, greitoji atvaziuot nespėjo
vaida244 parašė:
Dar toks klausimas, o tai jeigu nėra noro stangintis, kai užeina sąrėmiai, negalima tiesiog stumti? Ar tada labai ilgai užtruktų ar komplikacijų tikimybė atsirastų 🙄Sorry jei durnas klausimas 🤦♀️