Sunburst parašė:
Šiandien 17.05 gimė sūnelis 53 cm, svoris 3990 🙂Gimdymas ganėtinai ilgai užsitęsė, su skatinamaisiais, plius turejau streptokoko bakterija, tai antibijotikus 4 kart…
Sveikinu 🌷🌷🌷
Sunburst parašė:
Šiandien 17.05 gimė sūnelis 53 cm, svoris 3990 🙂Gimdymas ganėtinai ilgai užsitęsė, su skatinamaisiais, plius turejau streptokoko bakterija, tai antibijotikus 4 kart…
Sveikinu 🌷🌷🌷
Dalia G parašė:
Gal dar teiravotės dėl tėvelio dalyvavimo- būvimo? Atvyksta ir nebegali išeiti iki kol nebeišrašo jau su vaikeliu? 😌
Aš teiravausi, tai tėveliui ir daromas šis testas, kol laukiamas atsakymas, jis karantinuojasi nuo būsimos mamytės kitur, palatoj. Jei tėvelis nori dalyvauti gimdyme ir paskui likti su Jumis šeimos kambaryje, jis nebegali išeiti iš gimdymo namų iki kol mamytė su vaikučiu nebus išrašyta.Aš dėl šios priežasties svarstau ar man reiks vyro šalia 🤔
Sunburst parašė:
Sveikinu 🌹
Sunburst parašė:
Sveikinimai!
Sunburst parašė:
Sveikinimai!!
Sunburst parašė:
39 savaičių 🙂
Sveikinu...🤩😉💐💐💐
Aš mokėjau už D vitamino tyrimą 13€, už pasielio tyrimą 14€, už genetinį tyrimą 45€ ir vieną kartą mokėjau už echoskopo apžiūrą 20€ kadangi skaitėsi, kad ginė dirba privačiai nes buvome kitame kabinete.. o šiaip per visą nėštumą turėjau nemažai echo apžiūras, gal keliolika.. nes kadangi buvo iš pradžių įtariamas kaip mažas vaisius, tai bijojo kad nebūtų neaugantis, bet su kiekvienu echo matėme kad auga, tik mažai, todėl ginė nusprendė kad lelius tiesiog smulkesnis ir tiek..