Equ. parašė:
NERAMIŲ KOJŲ SINDROMAS. https://www.tevu-darzelis.lt/neramiu-koju-sindromas/
eina sau ....ko tik nebuna šitam gyvenime,reikes ginei savo pasakyt,gal pades ji man kuom nors🤦♀️💪😄Ačiū🥰
Equ. parašė:
NERAMIŲ KOJŲ SINDROMAS. https://www.tevu-darzelis.lt/neramiu-koju-sindromas/
eina sau ....ko tik nebuna šitam gyvenime,reikes ginei savo pasakyt,gal pades ji man kuom nors🤦♀️💪😄Ačiū🥰
Inga87 parašė:
verta pabandyti diržą, man padėjo. Kaip aiškino kad spazmuoja nes gimda pavargus (mano atveju) kol kaklelio neįtakoja tol gerai, bet geriau nerizikuoti, ir mažinti …
O jus cia kalbate apie tokius spazmus kai staiga pereina tarsi elektra per pilva ir ji surakina? Sianakt kaip tik turejau 4-6 tokius, tai pastoviai prabudinejau, bet visa diena nieko.. Tai taip ir nezinau, ar cia vertint juos kaip paruosiamuosius?
naminukas32 parašė:
Man ne tai kad suka, bet toks ikyrus jausmas kojose, kaip ir maudimas, bet kazkur giliai, kauluose 😁 zinau, kad tai normalu nestumo metu, nes su pirmu irgi taip pat…
mane tai labai pradeda nervint,nes niekaip ilgai uzmigti negaliu...🤦♀️🤦♀️🤦♀️noriu kad praeitu jau tas jausmas,dar prie viso to skrandzio rėmuo kankina nuo visko...😀😀😀
Queen11 parašė:
mane tai labai pradeda nervint,nes niekaip ilgai uzmigti negaliu...🤦♀️🤦♀️🤦♀️noriu kad praeitu jau tas jausmas,dar prie viso to skrandzio rėmuo kankina nuo visko…
Man ir ne nėštumo metu taip.. kankinuosi su tuo jau daug metų padeda tik šiltas dušas prieš pat miegą.
tarkuotassuris parašė:
Man ir ne nėštumo metu taip.. kankinuosi su tuo jau daug metųpadeda tik šiltas dušas prieš pat miegą.
koks siaubas😔😔😔o bandet priezasti ieskotis?
Queen11 parašė:
koks siaubas😔😔😔o bandet priezasti ieskotis?
Kažkada bandžiau skaityti, bet kaip supratau, kad nėra konkrečios priežasties ar gydymo. Bandykit prieš einant miegoti arba net miego metu palaikyti kojas iškėlus. Man pastebėjau kai pavargstu labiau jaučiasi
Queen11 parašė:
Labas vakaras,merginos,Jums nesuka koju pries miega???![]()
Man labai labai suka kojas,pries einant miegoti,man jas norisi judint pastoviai,at…
O man snd visa diena skauda desine koja,atrodo tokia sunki koja
Bebe parašė:
O jus cia kalbate apie tokius spazmus kai staiga pereina tarsi elektra per pilva ir ji surakina? Sianakt kaip tik turejau 4-6 tokius, tai pastoviai prabudinejau, be…
Sutraukia pusę pilvo, na nuo bambos žemyn ir laikosi max iki 10s, neskausminga bet nėra malonu. Man jau seniai taip, būna kad per valanda 10-15 kartų kai labiau pavargstu ar net nuo streso
Sesė ilgakasė parašė:
Pervedė visą sumą? Nes aš gavau paskaičiavimus ir kaip suprantu mokės kas mėnesį.
Gavau iškart visa sumą
laurutytee parašė:
Dar reikia ir sodros sprendimo, kad jums nepriklauso dekretinės
O gal žinot ar internetu galima gauti ta sprendima kad man nepriklauso?